Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aska i Lisca vas i ovog leta daruju: Poklanjamo vam peškir za plažu!

Iako ovo leto još uvek nije završeno, svi oni koji idu u korak sa modom znaju kakvi kupaći kostimi će se nositi sledeće sezone. U pitanju su suptilna zadovljivost i kolorit Afrike:

U Portorožu je Lisca tradicionalno predstavila modne trendove za proleće-leto 2020, sa potpisom dizajnerskog tima Liscinih kreatorki. Modele od kojih zastaje dah iznela je međunarodna ekipa manekenki, predvođena lepoticama iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, ali i iz Brazila…

Lisca Fashion Show SS20_22

Ako se pitate šta je to što će sledeće godine oduševljavati ljubitelje donjeg veša, evo i odgovora- moderni i romantični modeli od nežne čipke ili moderan vez, transparentni umeci, bešavni završeci, nežni printovi… Kolekcija Lisca Selection pravom kombinacijom cut-out izreza i nežne prozirnosti pod raskošnim vezom, čipkastim modelima i kristalima Swarovski stvara ravnotežu nevinosti i smelosti koja ubrzava puls.

Lisca Fashion Show SS20_20

Romantično koketiranje s trendovima iz prošlosti, uspomenama iz detinjstva i tajnama naših baka nalazi se u prijatnim prirodnim materijalima ili nostalgičnim uzorcima na rublju i pidžamama u modernim, a laganim krojevima koji obeležavaju kolekciju Lisca Cheek.

Lisca Fashion Show SS20_11

Kada je o kupaćim kostimima reč, sledeće leto doneće svežinu u omiljene motive i raznolikost modela, među kojima će svaka dama naći pravi za svoj idealan odmor. Ljubiteljima romantike i egzotike svideće se cvetni ili tropski motivi, a obavezne su i moderne varijacije mornarskog stila, kao i etno, afrički i grafički motivi pozicionirani za diskretno oblikovanje linije.

Lisca Fashion Show SS20_5

Sledećeg leta nosićemo različite nijanse plave, roza, zelene i trendi zemljane tonove. Kolekcija Lisca Selection oduševice sve moderne Kleopatre, za koje su stvoreni originalni modeli s ekstravagantnim detaljima. A kupaći kostimi Lisca Cheek namenjeni su damama koje žele da ostave pečat – u svetlucavim ili retro modelima.  A krojevi?

Lisca Fashion Show SS20_7

I dalje će vas oduševljavati high-neck modeli, high-leg gaćice i moderne varijante trouglastih grudnjaka.

Poklanjamo peškir

Poklanjamo peškir

Dok ne dođe vreme da uđete u butik i odaberete svoj omiljeni kupaći kostim Aska i Lisca vas daruju! Ovog meseca vam poklanjamo peškir za plažu. Sve što je potrebno jeste da nam ostavite vaše podatke (ime, prezime, broj telefona) na adresu [email protected] i možda baš vi osvojite poklon. Srećno!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Aska i Lisca vas i ovog leta daruju: Poklanjamo vam peškir za plažu!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×