Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vage, postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama, planirajte susret danas!

Ovan

Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Delujete uznemireno, zatražite nečije razumevanje ili oproštaj.

Bik

Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki “emotivni poraz”.

Blizanci

Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost. U porodičnom životu pokazite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere.

Rak

Zaključujete da Okolina Nema Dovoljno razumevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Glavobolja.

Lav

Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj deo obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav. Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju.

Devica

Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili moguće upotrebne vrednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama. U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje onoga što kaže.

Vaga

Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaj na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama, planirajte susret.

Škorpija

Ideja ili rešenje koji ste odabrali, predstavlja dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokazete svoje praktične sposobnosti na delu. Raduju vas promene u privatnom životu, partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju. Emotivna bliskost vam je potrebna.

Strelac

Neko osporava vaše ideje, nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem. Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nedostaju vam taktičnost i strpljenje.

Jarac

Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje. U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, kojih je previše.

Vodolija

Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama. Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost.

Ribe

Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak, da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na vaše neraspoloženje. Nesanica.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Vage, postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama, planirajte susret danas!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×