Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Misteriozan triler inspirisan životom: Scene iz filma “Psi umiru sami” teraju na razmišljanje

Objavljen je novi trejler za Film “Psi umiru sami” koji će premijerno biti prikazan na predstojećem 47. FEST-u. Ova drama sa elementima trilera biće prikazana u okviru srpskog takmičarskog programa kao debitantski film reditelja Nikole Petrovića sa Srđanom Petrovićem, Draginjom Mileusnić, Draganom Vujićem Vujketom i Minom Obradović u glavnim ulogama.

Reditelj filma Nikola Petrović ističe kako su likovi u ovom filmu zasnovani na ljudima iz njegovog života .

– Na ideju za ovaj film sam došao tako što sam radio na par kratkih filmova i onda mi je negde logičan sled događaja bio da  uradim dugometražni film. Za ovaj film su me inspirisali neki ljudi u mom životu i neke promene koje su mi se desile, koje sam hteo da prenesem na likove u mom filmu i da sve to stavim u neki triler ili misteriju i da i glumcima, ali i samim likovima dam izazove sa kojima će se boriti – rekao je Petrović.

Psi umiru sami

Kako je za dalji život filma izuzetno značajno učešće na ovogodišnjem FEST-u, a još jedna pozitivna vest je da postoji izvesna zainteresovanost za ovaj film od strane skandinavskih  i distributera iz Velike Britanije, što bi omogućilo ovom filmu da zaživi i van granica naše zemlje.

Viktor, bivši programer, seli se u svoju staru kuću na planini sa svojim psom Aresom. Njegov mir remeti gost koji krije tajne daleko veće od ljudskog razumevanja.

Uloge u filmu tumače Srđan Petrović, kome je ovo i prva uloga na filmu, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović, Mina Obradović i Andrej Šepetkovski.

Mi smo pričali sa glavnim likovima ovog filma, pa pogledajte šta kažu o ovom ostvarenju:

Pročitaj još:

Vujke za sebe kaže da je kao Petar Pan, a onda smo ga pitali ko je njegova Zvončica? Evo šta je rekao!

Neobična priča za srpsku kinematografiju: Pogledajte prvi trejler za film “Psi umiru sami”

Budite prvi! Zavirite u kadrove novog domaćeg filma “Psi umiru sami”This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Misteriozan triler inspirisan životom: Scene iz filma “Psi umiru sami” teraju na razmišljanje

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×