Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Za najnežnije poljupce tokom zime: Napravite sami balzam koji će vaše usne dugo činiti mekim i nežnim!

Stiže zima, a samim tim koža reaguje na sve te vremenske prilike. Vetar, kiša, mraz, sunce i miks svega toga čine da vaše ruke budu grublje, ali i lice. Hajde da to sprečimo. Pisali smo vam već o nezi ruku, tako da ćemo danas da se baziramo na licu, tačnije na usnama.

usta, devojka

Foto: Profimedia

Možda niste ljubitelj labela ili jednostavno želite da promenite način na koji ste do sada negovali usne. Tu smo za vas!

Napravite u kućnim uslovima, vrlo brzo i lako Balzam Koji štiti od zime i mraza i čini davaša usta budu dugo baršunasta i nežna.

U sud sa duplim dnom stavite da se kuvaju četiri kašike kokosovog ulja na pari, ili u šerpu sa vodom na ringli stavite jednu posudu u koju ćet estaviti ulje i na taj način ga kuvati na pari. Kada se skorz istopi ubacite 4 kašike pčelinjeg voska, kada se i to istopi sve zajedno promešajte i dodajte oko 20 kapi mirisnih ulja po želji (naš savet lavanda i eukaliptus). Sve vreme neka vam je tečnost na ringli.

Kada ste sve izmešali sa uljem, sklonite sa vatre i presipajte u željenu ambalažu (naš savet: jako mala tegla kkoja staje u  tašnu) i pustite nekoliko sati da se vaš Balzam ohladi i stvrdne.

Čestitamo, sada namažite usne i spremni ste za zimske poljupce!

Pročitaj još:

Ženska i muška koža nisu iste: Evo zašto ne biste smele partnerima da pozajmljujete kreme za lice!

Za dobar piling lica vam ne treba mnogo para, dovoljna vam je samo KORA od pomorandžeThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Za najnežnije poljupce tokom zime: Napravite sami balzam koji će vaše usne dugo činiti mekim i nežnim!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×