Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Horoskop po danima: U petak zakažite svadbu, a utorkom ne započinjite zajednički život!

Planete određuju kojim danima treba započeti neke stvari, a koje da zaobiđete u Astrologija otkriva kojim danom koja planeta vlada i kako treba postupati.

Ponedeljak

Na engleskom se zove Monday (mesečev dan), tako da je Mesec vladar ponedeljka, a većina ljudi tada je jako promenljivog raspoloženja. On je idealan svima rođenima u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina i početak dijete. Savet za sve, bez obzira na znak horoskopa: ponedeljkom koji je u vreme mladog meseca (što možete naći u crkvenom kalendaru, ali i na astro stranicama), započnite one poslove i pitanja koji utiču na čitavu vašu porodicu

Utorak

Dan kojim vlada Mars – treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donositi odluke ukoliko ste rukovodećoj funkciji, izbegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpije, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica. Svi, bez obzira na znak, energiju koju osećaju utorkom ne bi smeli trošiti na uzaludne prepirke i destruktivne poslove, nego trebaju biti vredni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

Sreda

Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude,CV za posao i šaljite ih sredom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savet jer ćete tog dana sigurno dobiti dobru informaciju. Razgovarajte s decom i mlađim osobama, naročito ako s njima imate problema jer ćete uspeti uspostaviti bolju komunikaciju i kvalitetniji odnos. Ugovorite važne sastanke i trgujte, reklamirajte svoju robu.

Četvrtak

Ovim danom vlada Jupiter, planeta rasta i ekspanzije Ako kupujete veliku stvar kao stan, kuću ili auto, počnite tražiti četvrtkom. Možete organizovati dobrotvorne zabave, humanitarne akcije, tražiti savet od pravnika i advokata. Dobar dan za molitvu, početak učenja stranog jezika ili odluku o putovanju u inostranstvo. Samo ne trošite četvrtak na hedonizam, bilo da je reč o preterivanju u hrani, piću i šopingu.

Petak

Ovo je divan emotivni dan kojim vlada Venera pa je odličan za zaljubljivanje, venčanja, početak zajedničkog života, prosidbu, pisanje ljubavnih pesama. Vrlo dobar dan za sve umetnike i diplomate te za ginekološki pregled i rešavanje bilo kakvih ženskih pitanja. Odličan dan i za plasiranje novih ideja i pregovore oko kreativnih poduhvata. Nije dobar dan za dijetu jer ne daje rezultat.

Subota

Subotom vlada Saturn koja nas povezuje s korenima i poreklom. Poklonite starima ili siromašnima nešto, putujte u planine. Ovo je odličan dan za arheologe, rudare, geologe i sve novo i bitno čime se bave. Nije dobar za početak gradnje kuće, ali je dobar za obnovu starih kuća.

Nedelja

Opet engleski naziv: Sunday (sunčev dan) pa je jasno da ovim danom vlada Sunce. Dogovori sa mužem i ocem su uspešni nedeljom. Početak planiranja poslova, smišljanje kampanja, kako marketinških, tako i političkih. Odličan dan za sva okupljanja i priredbe, za držanje govora i javne nastupe pa to pametno iskoristite.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Horoskop po danima: U petak zakažite svadbu, a utorkom ne započinjite zajednički život!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×