Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pevačica poručila specijalnu kolekciju: Melina Džinović ponovo oblači Dženifer Lopez

Nakon spektakularnog muzičkog šou-a koji je ove nedelje priredila u Las Vegasu, Dženifer Lopez je na crvenom tepihu i after partiju još jednom ponela seksepilnu haljinu dizajnerke Meline Džinović.

Poznato je da je Dženifer Lopez veliki ljubitelj Melininih haljina, s obzirom na to da je njene kreacije nosila već nekoliko puta na svojim najvećim događajima. Međutim, ovog puta, Džej Lo je od naše kreatorke tražila čak 13 novih haljina, nakon čega je u Las Vegasu ponela usku haljinu puder boje, koja je definitivno zaustavljala dah na crvenom tepihu.

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez

Poznata dizajnerka se ovom fotografijom, ali i saradnjom sa ovom svetskom zvezdom, pohvalila na svojim društvenim mrežama, gde se zahvalila lepoj pevačici i celom njenom kreativnom timu.

Melina Džinović je još jednom dokazala da čvrsto stoji na svetskoj modnoj sceni, pošto pored popularne Džej Lo, njene kreacije nose i  Šeron Stoun, Sofija Vergara, Gal Gadot, Maraja Keri i mnoge druge poznate dame.

Pročitaj još:

Još jedna zvezda na listi njenih obožavatelja! Melina Džinović kreira za Maraju Keri

Melina Džinović obukla i Pamelu Anderson!

Napravila ludu žurku u Beogradu: Paris Hilton u haljini Meline DžinovićThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Pevačica poručila specijalnu kolekciju: Melina Džinović ponovo oblači Dženifer Lopez

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×