Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ove tri frizure su HIT proleća: Budite hrabre da stilizujete kosu na drugačiji način!

Da li s dolaskom lepog vremena dolaze i neke promene? Kažu da žene kada žele nešto da promene u svom životu prvo krenu od frizure. U tu polemiku nećemo sad da ulazimo, ali pomoći ćemo onim damama koje planiraju da se ošišaju ili da promene stil.

Ukoliko biste pitali stručnjaka šta je to “in” u ovom periodu skoro svaki bi vam rekao da treba da sklonite Kosu sa lica i “okrenete ga Suncu”. S tim u vezi, odlučile smo da vam prikažemo nekoliko primera idealnih prolećnih frizura.

Rep

Sextou! E que tal uma inspiração de penteado para sugerir às suas clientes nesse fim de semana? Esse rabo de cavalo despojado foi feito por @rodrigues_ricardo e nos deixou assim: 😍! Quem mais gosta de criar looks elaborados por aí? Manda suas criações pra gente por inbox! 😘 #VIVABELEZA #experts #looks #penteados #cabelos #hair #ponytail

A post shared by VIVABELEZA (@revistavivabeleza) on

Klasika koja nikad ne izlazi iz mode. Bilo da je zategnut ili razbarušen, ovako skupljena kosa je frizura za sebe i uz nju ćete uvek biti spremne za svaku priliku.

Kratka kosa

Should I go back all blonde? Or, go all dark? Or… keep this goin on 🤔🤔🤔

A post shared by Andi Riggs (@shmandi3) on

Eksperimentišite sa stilovima. Ošišajte se na kratko i zaližite kosu “unazad” ne bi li otvorili lice. Ovakva frizura je šik i provokativna u isto vreme, rezervisana za one smelije dame.

Punđa i riblja kost

Please help, which one? 💕 . . . Credit: @tap2fashion

A post shared by 🎁BEAUTY》STYLE》FASHION (@fashion_self_expression) on

Ovde možete da vidite dve frizure i četiri različite kombinacije. Opuštenija visoka punđa potpuno drugačije izgleda sa trakom na glavi. Riblja Kost takođe odaje jedan utisak ukoliko je ispletena na stranu, a drugi ako je pozadi. Izbor je na vama.

Prilagodite frizuru događaju, prilici za koju se spremate.

Pročitaj još: 

NOVI TREND Obrnuti balajaž je ovih dana najtraženija tehnika farbanja kose kod frizera

Ne treba vam skup fen za dobru frizuru: Savršene lokne uz ovaj mali trik

Budite hrabre i odvažne: Obojite kosu u lude boje i to kredom!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ove tri frizure su HIT proleća: Budite hrabre da stilizujete kosu na drugačiji način!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×