Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Da li duga veza i vrele strasti idu zajedno? Naravno, ali uz ove trikove!

Možda ste vi u dužoj vezi, ali ne živite strast na pravi način i uvek setno gledate u parove koji cvrkuću i pričaju o ludom seksualnom životu?!

Nemojte da mislite da lažu ili da je to čista sreća koja vama ne može da se desi. Poverujte i preduzmite sve da uzburkate strasti i osetite se kao na početku veze.

Možemo da pišemo u ženskom rodu, ali momci, da baš vi koji ovo čitate, primenite i za sebe, odnosno čitajte u muškom rodu bez stida.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ne morate da imate seks po svaku cenu, odnosno ukoliko vam je do toga, morate da budete suptilne sa partnerima. Razmislite da li je možda imao loš dan, naporan, došao umoran i ukoliko ga vi s vrata “zaskočite” zato što ste pročitale u tamo nekom časopisu da treba svaki dan da se vodi ljubav, nije ni čudo što nema strasti. Ne ide to baš tako. Osluškujte dečka/muža.

Opustite atmosferu.

Dočekajte ga nasmejane s vrata i spremite neku laganu večeru. Ne forsirajte priču i spavaću sobu. Nek vam ispriča svoj dan, usput ga izmasirajte i mazite, ne bi li se malo opustio. Počnite da pričate svoj dan, pričajte lagane i vesele teme, usput i iznesite večeru.

Ukoliko želite da se opustite uz alkohol, znajte da čaša nekog pića ili dve opuštaju i “dižu raspoloženje”, a flaša spušta. Ne treba da se preteruje.

Savetuje se novijim parovima da što češće i sporije vode ljubav kako bi natenane upoznali partnerovo telo i šta je to što njemu prija, pa Kada zađete u neke godine sa istim partnerom uvećava se želja za eksperimentisanjem. Sada već znate šta voli, šta mu prija, opušta i to okrenite u svoju korist i primenite kada mu “nije dan”. Nikako nemojte da forsirate nove poze kada im nije vreme.

Seks, Kuhinja, Par

Foto: Profimedia

Dame, pohvalite svoje muškarce. Radite to često, ali ne napadno i veštački, već sa razlogom i kada zaista to mislite. Iskrenost loži, ali i pohvala.

Učinite da oni budu muškarci i pustite ih da vode igru kada vidite da se trude i žele.

Trenirajte zajedno ili organizujte aktivnosti po kući (zajedničko spremanje doma) tokom kojih ćete oboje da se preznojite, zatim trk pod zajednički tuš.

Setite se da seks nije samo izgled, čak stručnjaci bi rekli da na duže staze nije uopšte izgled bitan. Ono što privlači i zadržava jesu stav i samopouzdanje, kao i maniri. Budite seksi i u kućnom izdanju, stavite mu do znanja šta ima pored sebe i nekad slučajno zaboravite brushalter ispod majice da obučete, ili obucite njegovu širu majicu i samo gaćice.

Par, Krevet, Kiša, Seks, Ljubav, Veza

Foto: Profimedia

Kada dođete do kreveta, pomešajte erogene zone sa slatkišima i rasplamsajte vatru u krevetu. Istopljena čokolada, šlag ili sladoled mogu da vam pomognu u tome.

Kada je raspoloženje na nivou unesite raznolikost i isprobajte sa partnerom nešto novo, to dodatno uzbuđuje.

Neka vam cilj ne bude doživeti vrhunac, već uživati i voditi ljubav. Gledajte se, mazite, grebite ako treba ali uživajte jedno u drugom. Ne razmišljajte o cilju već uživajte u “putovanju” do istog.

Uživajte.

Pročitaj još:

Za avanturiste i parove koji vole da eksperimentišu: Da li ste spremni za SEKSI IZAZOV od 30 dana?

Isprobajte ove poze: Ključ za zagarantovan orgazam!

Zagrejte strasti u krevetu, probajte pozu 68!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Da li duga veza i vrele strasti idu zajedno? Naravno, ali uz ove trikove!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×