Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dirljiva priča za celu porodicu: Vodimo vas na film “Cvrle, nikad ne letiš sam”

Film “Cvrle, nikad ne letiš sam” donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti Celu Porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće.

Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji. Mnoštvo likova i bogate muzičke deonice dočarali su između ostalih i Milan Gromilić, Ivan Zarić, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Nemešević, Vesna Paštrović, Nikola Šurbanović, kao i specijalne gošće: Neda Ukraden, Milica Todorović i Sanja Kerkez, koje se po prvi put pojavljuju u jednom crtanom filmu, dok glas Cvrletu daje Dimitrije Nikolić.

Aska i jedan od najmodernijih bioskopa kod nas Cineplexx Big Beograd vas vode na projekciju filma “Cvrle, nikad ne letiš sam” koja je zakazana za četvrtak (19. 04.) u 16.15 sati. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete vaše podatke (ime, prezime, broj telefona i naznaku za šta se javljate) na adresu [email protected] i možda baš vi osvojite ulaznice. Srećno!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Dirljiva priča za celu porodicu: Vodimo vas na film “Cvrle, nikad ne letiš sam”

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×