Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Glamurozna žena u svakom trenutku bira OVE odevne kombinacije

Glamur na prvom mestu. Glamurozna u svakom trenutku, naročito u specijalnim prilikama. Ovo je ključni koncept Liu Jo Gold kolekcije proleće/leto 2018.

Sa najtoplijim godišnjim dobom odmah iza ugla, ovakva žena je još ženstvenija, sofisticiranija i samouverenija i može izabrati da bude – kad god joj se to dopada – ironična u svojim odevnim kombinacijama.

Postoje četiri osnovna makro trenda: Upper Class, Unconventional Business Woman, Glam city holiday i Travel to Itaca. Da je reč o grupnoj fotografiji, ona bi prikazivala sledeće –  haljinu od eko kože, suknju od tila sa pank elementima koja se nosi s mini kožnom jaknom, svežom i modernom mini haljinom sa cvetnim detaljima u Cokuette puder Pink + belo mlečnim i crnim tonovima, te pletena haljina sa geometrijskim motivima.

Upper class

Liu Jo

Isprepletani detalji su definitivno lajtmotiv kolekcije. Pruge i čipkani efekti i eko kožne rese su prisutni na trikotaži, haljinama i jaknama. Ženska koža nikad prisutnija, dok lureks obogaćuje bluze. Šifon i svileni crepe de chine su među prisutnim materijalima.

Unconventional business woman

Liu Jo

Jakne često imaju muške konture ili su dekonstruisane na službenim ili odelima za slobodnije prilike. Tu je prisutan  i dašak pank transgresije. Dakle, zlatni pirsing se koristi kao spajalica za suknje, pantalone i kratke pantalone. Sve je balansirano bon ton elementima, kao što su biseri. Najlon, čvrsta teksturna viskoza, tehnički pamuk su neki od prisutnih tkanina. Tvrdi til se pojavljuje na haljinama i dugačkim suknjama. Uz crnu, tu su i nijanse mlečno bele, Berkli ružičaste i kapućino.

Glam city holiday

Liu Jo

Mini haljine su lepršave i sveže sa šišmiš rukavima koji pružaju aristokratsku eleganciju. One sadrže divne paterne kao što su Jungle Pink ili Primitive Flowers odštampane na Mikado žakaru ili na viskoznom crepe marocainu. Mlečno belu zamenjuje Cokuette puder ružičasta sa nijansama bobičasto crvene, koralno pink, Lichen Green i tamno ljubičaste.

Travel to Itaca

Liu Jo

Poslednji trend prati dugi talas leta u bojama Electric Blue, Sand Stone, intenzivne crvene i limun žute boje. Topove, bluze i duge haljine karakterišu geometrijske trake i cvetni motivi, i glatko prijanjaju uz telo. Dugačke suknje su lepršave, kombinezoni laki i praktični, idealni  za zabave na plaži.

Ostatak kolekcije pogledajte u galeriji:

Liu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu JoLiu Jo

Pročitaj još:

Prolećna kolekcija Biljane Tipsarević pokreće i tera na dobro raspoloženje

Nikad ne izlaze iz mode: Saveti kako da nosite pruge!

Uz ova TRI modela teksas jakni, svaka kombinacija će izgledati interesantnije!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Glamurozna žena u svakom trenutku bira OVE odevne kombinacije

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×