Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Fudbal zamenio pozorištem: Savo Milošević prešao u glumce, debitovao u predstavi “Otkačene”

Milošević je glumio u predstavi Monike Romić “Otkačene” na Akademiji 28, a da se zaista dobro snašao pokazuju i gromoglasni aplauzi iz publike.

Stigle fotke – to je taj tim! ❤ #OtKAČENE premijera 15.04. Karte puštene u prodaju, blagajna Akademije 28… da ne bude posle, nisi rekla a nema ih više 😎 #slavicaljujic #borismilivojevic #zlatijaivanovic #savomilosevic #monikaromic #danicaradulovic #jovanamladenovic #MoniCart #photo #salejancevic #predstava #novapredstava #akademija28 #otkacene #urnebesnakomedija #vodvilj #mjuzikl#glumica #actor #actress #actorslife #actresslife #premijera #prvipozorisnisitcom

A post shared by Monika Romic (@moni_c_art) on

Bivši fudbaler igra plastičnog hirurga, a bivšeg muža glavne junakinje koji osam dana nosi iste stvari pošto je ona sve zaključala u zajednički plakar, a on obećava njenoj majci, odnosno svojoj tašti, da će joj zatezati lice “sve dok joj se uši ne budu spojile na potiljku”.

“Otkačene” je prva od tri predstave koje će se igrati na Sceni Akademije 28 u narednom periodu. U pitanju je urnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl, po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

“Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su veoma bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju (Boris Milivojević) jer misli da bi to moglo da ugrozi njen poslovni auteritet. Njihova majka Nadežda (Zlatija Ivanović) je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi ni jedan znak starenja i pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža (Savo Milošević), najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade. Zagina komšinica Ana (Danica Radulović) traga za čovekom svog života… Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), jedina u kući „normalna“, a možda i ne”, stoji u opisu predstave.

Savo Milošević debitovao u predstavi “Otkačene”! Repriza 21. aprila u Akademiji 28 👏👏👏 #predstava #otkacene #savomilosevic #savomilošević #borismilivojevic #borismilivojević #akademija28

A post shared by MONDO (@mondoportal) on

Pročitaj još:

Foto nedelje: Ples, piće i cepanje majica obeležilo je proslavu rođenja sina Nine Janković

Saša Vidić bez dlake na jeziku: Njegova izjava o punijim damama iznenadila mnoge

Nikad provokativnija: Ovo je dokaz da Jelisaveta i te kako uživa u braku sa Teodosićem!



This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Fudbal zamenio pozorištem: Savo Milošević prešao u glumce, debitovao u predstavi “Otkačene”

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×