Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Od Beograda do “oaze raja” svega TRI sata vožnje: Provedite nezaboravan vikend sa najbližima!

Uvek je dobro provesti neki vikend van vaše zemlje. Obogatite sebe i svoje slobodne dane odlaskom u drugu zemlju koja je dovoljno daleko da imate osećaj da ste otputovali negde, a dovoljno blizu da prođete jeftino. Danas ćemo da vam preporučimo gradove i banje u Mađarskoj.

Zar ne zvuči idilično provesti jedan vikend u spa i velnes centrima, da opustite mozak i telo, zaporavite gde se nalazite i otpustite sav stres Koji se gomila u našem organizmu?

Dakle, okupite ekipu, razervišite na vreme mesto, jer je gužva uoči praznika i pravac Mađarska.

Banja Đula

We installed a new self-service photo kiosk in Gyula Castle Spa. Take home 4 of your photos for free every day! 📸

A post shared by Eleven Ltd (@eleven11ltd) on

Ovo mesto se nalazi na jugoistoku Mađarske i najpoznatija je banja i termalni centar u ovoj zemlji. Ono što je zanimljivo jeste da se nalazi na svega 350 kilometara od Beograda, a smešten je u parku starom 200 godina. Ovde se nalazi miks zabave, uživanja i zdravlja. Pun je atraktivnog sadržaja, za svakog po nešto, a najviše je podređen najmlađima. Postoje delovi za decu, porodicu, ali i sve one koji bi da uživaju u bazenima, đakuzijima i parkovima, dok s druge strane postoji deo koji je lečilište sa lekovitim vodama. Tamo se uspešno leče nervni problemi, bolesti motorike, takođe je dobar izbor za rehabilitacije i tretmane posle nesrećnih slučajeva, ali se može upotrebiti sa odličnim delovanjem i za lečenje ginekoloških zapaljenja.

Morahalom

#morahalom #morahalomfurdo #morahalombanja #banja #pool #szenterzsebetmorahalmigyogyfurdo #furdo #gyogyfurdo #szentivanej #lights #ejszakaifurdozes

A post shared by Mórahalom (@morahalom) on

Mađarski grad koji je oko 20 kilometara udaljen od Segedina koji vam je verujemo poznatiji. Morahalom se poslednjih godina razvio kao turistička atrakcija zahvaljujući kompleksu od ukupno 15 termalnih bazena “Eržebet”. Taj kompleks ima osim zdravstvene i velnes ponude, nudi i mnoštvo vodenih aktivnosti pogodnih za porodicu i aktivnu, veselu ekipu željne avantura.

Segedin

🚲 #spring #szeged #bestseason #flowerpower #april2017 #heli💋

A post shared by Helga Csontos (@helgacsontos) on

Kad smo ga već gore pomenule, treba i njemu da posvetimo malo pažnje. Segedin se nalazi u južnom delu Mađarske, na ušću reka Moriš i Tise, u blizini granice sa Srbijom. Poznat je i po jeftinijim proizvodima u robnim kućama, zbog čega se sve više naših ljudi odlučuje da ode tamo u velike nabavke. Pored toga, taj grad se sve češće izdvaja kao turistička atrakcija jer je blizu i “večito sunčan” grad, samim tim pogodan za beg od gradske gužve. Segedin se još naziva i “grad Sunca” jer ima veliki broj sunčanih dana. A posebnu čar mu daje reka Tisa, na čijoj obali se prostire i predstavlja najveći grad na toj reci.

Srećan put!

Pročitaj još:

Putovanje za vikend: Posetite Rumuniju i zabavite se na OVOM neočekivano dobrom mestu!

Blizu nam je, nudi sve od kulture preko zabave do poslastica, POSETITE BEČ!

Grad Male sirene: Provedite jesen u bajkovitom KopenhagenuThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Od Beograda do “oaze raja” svega TRI sata vožnje: Provedite nezaboravan vikend sa najbližima!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×