Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pitali smo nutricionistu kada je najbolje da se pije voda, njeni odgovori će vas iznenaditi!

Tom prilikom su svi prisutni imali prilike da od nutricioniste Milke Raičević i autorke sajta “Hrono kuhinja” Ane Ćubele čuju mnoge savete korisne za zdrav život. Razrešili smo nedoumice koje su mučile posetioce, dali savete oko ishrane i prelaska iz teške takozvane “zimske hrane” i pripreme organizma za tople dane.

Svi znaju da se dnevno piju 2 litre vode i da je to najzdravije što možemo da priuštimo našem organizmu Kada je ispijanje tečnosti u pitanju. A da li ste se nekad zapitali kada bi Trebalo da se pije voda, koje doba dana je idealno za konzumaciju ove tečnosti i koliko čaša je potrebno?

Pre svega bi trebalo da stvorite naviku da svako veče napunite stakleni bokal sa vodom i pustite da odstoji preko noći. Tu vodu pijete sutradan!

– Ujutru kad se probudite tonizirajte organizam, a pola sata pre svakog obroka bi trebalo da popijete po čašu vode. Isto to uradite sat vremena nakon obroka – objašnjava Milka Raičević, nutricionista.

Ona navodi i da postoji vreme kada bi obavezno trebalo da popijemo vodu, a sve zarad  dobre cirkulacije.

– Pre tuširanja obavezno da se popije čaša vode, a trebalo bi i da se tuširate odozdo prema gore. To je za dobru cirkulaciju idealno. Pre nego što utonete u san ne zaboravite čašu vode da unesete u organizam kako biste sprečili zgrušavanje krvi – savetuje nutricionista.

Još saveta o zdravoj ishrani nutricioniste, kao i Ane Ćubele poslušajte u video prilogu:

Pročitaj još:

Askina tribina na Prolećnom festivalu zdravlja: Razgovarali smo o pravilnoj i kontrolisanoj ishrani!

OTKRIĆE Zavirili smo u posnu hrono kuhinju Ane Ćubele: Evo kako da napravite sir od indijskog oraha!

Masna hrana, otrov za celo telo: Kako da očistite organizam od toksina?This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Pitali smo nutricionistu kada je najbolje da se pije voda, njeni odgovori će vas iznenaditi!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×