Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Večeras je Mlad Mesec: On sa sobom donosi novu energiju, a evo kako da je usmerite na pravi način

Najvažniji astrološki događaji ove godine odigravaće se svaki put u danu Mladog Meseca. Jedan od takvih dana je i danas pred nama kada ćete večeras moći da vidite upravo ovakav Mesec. A kako on uopšte utiče na nas?

Na ovu temu smo razgovarali sa Leom, koja je zajedno sa suprugom Aleksandrom, nakon 15 godina rada osmislila projekat “New Moon Project” koji je vezan za aktiviranje energetskih centara u skladu sa ritmovima prirode.

Lea Imširagić

Dr Lea Imširagić

– Jedna od tehnika koju svakodnevno koristimo jeste tehnika zasnovana na kretanju Meseca. Kada je Mlad Mesec onda dolazi do spoja Meseca i Sunca i u tom delu mi primamo jednu novu energiju. Ukoliko razumemo kakva je ta nova energija i za šta je dobra, onda možemo svesno da je iskoristimo. Svi će osetiti porast energije, ali će je različito koristiti. Recimo, ako je neko bio napet on će biti još napetiji, a oni smireniji koji imaju neki fokus, tu energiju će investirati u nešto – kaže dr Imširagić.

“Rad na postavljanju želje, razvoju, čekanju i njenom razvijanju zapravo je rad na promeni uverenja. Na New Moon Projectu učimo na koji način da radimo kroz meridijane (energetske tokove u našem telu u kojima su i uskladištena naša najdublja uverenja i emocije povezane sa njima), da prihvatajući sebe otvaramo kapacitete kako bismo sa što više strasti, lepote i lakoće  manifestovali svoje želje.”

Svaki mlad Mesec ima novu energiju, a od danas pa do prve četvrtine meseca (narednih sedam dana) trebalo bi se da bazirate na kreiranje. Sledeće razdoblje posvetite razvoju, a od punog meseca do poslednje četvrtine budite u fazi prihvatanja. Poslednjih sedam dana do sledećeg Mladog Meseca trebalo bi da se posvetite oslobađanju.

Možda na “prvi pogled” zvuči komplikovano, ali se sve lako savlada. O čemu se detaljno radi i šta večerašnji Mlad Mesec donosi, poslušajte od dr Lee Imširagić.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Večeras je Mlad Mesec: On sa sobom donosi novu energiju, a evo kako da je usmerite na pravi način

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×