Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Jedni kude, drugi hvale: Dobar stajling nije samo odevna kombinacija, a Nikol Kidman je primer za to!

Atraktivna plavuša, Nikol Kidman, koja je zakoračila u šestu deceniju, pleni izgledom. S početka karijere je svi pamtimo kao interesantnu riđokosu smelog pogleda i stasa, međutim poslednjih nekoliko godina je postepeno prelazila u plavuše. Sada imamo glumicu sa toplom platinasto plavom bojom kose koja ne prestaje da iznenađuje svojom pojavom na crvenim tepisima.

Ovaj put je došla na dodeli nagrada (“53rd Academy of Country Music Awards”) u Las Vegasu i odmah je zapala za oko paparaco fotografima.

Nikol Kidman

Foto: Profimedia

Naime, Nikol je izabrala toaletu koja je spreda potpuno zatvorena, duga do poda, svetlo zlatne nijanse, a kada se okrenula da se fotografiše iz drugog ugla, gola leđa su bila u prvom planu.

Reakcije su burne i komentari podeljeni po pitanju njenog izgleda. Jedni hvale, drugi kuda.

Nikol Kidman

Foto: Profimedia

Zapravo, povela se polemika oko toga da li plavuše sa ovakvom nijansom kose i izrazito svetlim tenom treba da oblače isto tako svetle nijanse i da se neupadljivo šminkaju.

Oni koji nemaju baš pozitivne komentare na njen stajling, smatraju da joj fali kontrast u izgledu, kao i to da bi ova kombinacija bolje stajala nekoj tamnoputoj ženi. Ukoliko je već želela baš ovu toaletu da ponese, mogla je da ubaci detalj koji bi “otvorio” kombinaciju (nakit, šminka, lak za nokte).

Nikol Kidman

Foto: Profimedia

Druga strana, pak, hvali njenu hrabrost da ponese jednoličnu odevnu kombinaciju, jer i uz to ona dobro izgleda, prema njihovom mišljenju. Smatraju da nikad nije do haljine, već do osobe koja je nosi, njenog karaktera i celokupnog utiska koji ostavlja na posmatrače.

U našoj galeriji možete da pogledate razna izdanja Nikol Kidman.

Foto: ProfimediaNikol KidmanNikol KidmanNikol LKidman, Kejt UrbanFoto: ProfimediaNIkol KidmanFoto: ProfimediaFoto: ProfimediaNikol Kidman

Kako se vama ovo čini?

Pročitaj još:

Haljine sa Zlatnog globusa otišle na aukciju: Razlog prodaje glamuroznih toaleta će vas ODUŠEVITI

Haljina kao inkarnacija moderne bajke: Nikol Kidman zasenila sve na crvenom tepihu

Da li biste je prepoznali? Glumica je nedavno blistala na crvenom tepihu, a onda “preko noći” ostarila!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Jedni kude, drugi hvale: Dobar stajling nije samo odevna kombinacija, a Nikol Kidman je primer za to!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×