Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ona ne krije mane na telu: Snažna poruka Demi Lovato koja tera devojke na razmišljanje!

Svi znamo da u najvećoj meri poznate ličnosti diktiraju određena pravila. U problemu su roditelji čija deca se ugledaju na neke, prema njihovim merilima, “pogrešne zvezde”. Pored tog negativnog uticaja, naravno da postoji i pozitivan ili onaj koji roditelji žele da pruže svom detetu.

Tinejdžeri su uglavnom najosetljivija generacija koja podleže uticajima i kopira stilove mnogh zvezda koje često forsiraju nerealne slike u životu. Takođe, ono što se stavlja kao primedba jeste to što se menja sistem vrednosti, malo po malo.

Demi Lovato, američka pevačica u moru “loših uticaja” je dobila titulu nečeg dobrog. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije, ona u kućnom izdanju, na kojima je prikazala svoje “nedostatke”. Izazvala je lavinu komentara uglavnom dobrih jer je njena poruka “volim sebe!”

Najviše pažnje je privukla ona na kojoj imenuje najvećeg ženskog neprijatelja.

Demi Lovato, celulit

Foto: Profimedia

Fotografisala je svoju pozadinu i strelicom pokazala na “pomorandžinu koru” uz opis: “Celulit, ali i dalje sebe volim.”

Zatim, na drugim fotografijama je isto u šorcu i podvrnutoj majici, a u opisu stoji: “Nema praznog prostora za mene, ali i dalje volim sebe.”

Demi Lovato

Foto: Profimedia

Onda je došao na red “šlauf” oko stomaka: “Strije i višak sala, ali i dalje sebe volim”

Demi Lovato

Foto: Profimedia

Jaka poruka od Demi, zar ne?

Većina njenih pratilaca i generalno ljudi do kojih su ove fotografije stigle su njene objave procenile kao hrabar potez. U svetu gde se forsira mršavost i zategnuta tela bez grama sala i celulita, ona se usudila da progovori i prikaže svoje viđenje sebe kao žene.

Tinejdž zvezda i dama jakog glasa dokazuje da je savršena u svojoj nesavršenosti i stavlja do znanja koliko je važno da zavolimo sebe i svoje telo.

❤️ @fabletics

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Drage dame, da li vi volite svoje “nedostatke”? Stavljamo pod navodnike, zato što nedostatci zapravo i ne postoje, to ste sve vi i zbog svega što mislite da ne valja ste jedinstvene i prave žene.

Vodite računa o sebi, jer zapamtite, nekome ćete i vi biti primer. Ukoliko imate dete koje prati zvezde, savetuje se da sledi ovakve primere a ne propagiranje anoreksije i da se teži nerelanom savršenstvu.

Pročitaj još:

Izdvojite dva sata nedeljno za rast samopouzdanja: Uz pomoć OVOGA osećaćete se kao zavodljiva žena!

Ovome se niko nije nadao: Na sceni blista, a kada se fotografiše privatno to izgleda OVAKO!

Lepa i stilizovana trudnica: Ova glumica razbija predrasude o promeni izgleda tokom drugog stanja!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ona ne krije mane na telu: Snažna poruka Demi Lovato koja tera devojke na razmišljanje!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×