Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Uživajte na (tuđoj) svadbi: Evo kako bi trebalo da vam teku pripreme pred veselje

Tags: dana ranije vreme

Od silnog haosa, razmišljanja šta je još potrebno i trčanja po gradu da se sve uzme na Vreme, svadba se doživi kao neka obaveza koju jedva čekate da završite.

A zapravo bi trebalo da bude nešto zbog čega ćete biti uzbuđeni i srećni. Da vam nagomilane obaveze ne bi pravile problem, krenite na vreme sa pripremama. Svi znamo da se pozivnice daju mesec,dva Dana pre svadbe, pa ukoliko niste znali pre, ovo je dovoljan period da sve završite na vreme.

Ako se budete pridržavali ovih pravila, poslednja dva dana pred svadbu moći ćete da se posvetite isključivo sebi i da sa euforijom iščekujete taj dan.

Pa da počnemo:

haljina, devojka, elegancija, svečana haljina

Foto: Profimedia

OBLAČENJE

Zašto biste čekali poslednji trenutak da kupite cipele, odaberete hulahopke, izaberete haljinu…? Ako već znate da ćete ići na svadbu bolje bi bilo da odmah po dobijanju pozivnica pretražujete butike, pa ako treba i da isprobavate kombinacije u prvih desetak dana. Za to vreme ćete sigurno naći nešto da obučete, a onda imate još 20 dana tokom kojih nećete razmišljati o toaleti. Sa druge strane to vam ostavlja dovoljno prostora da možete da birate obuću i torbu. Kad znate šta nosite onda je mnogo lakše da uklopite i ostale modne detalje. Ne zaboravite na nakit, to kupite isti dan kada pronađete obuću!

MANIKIR I PEDIKIR

Ovo su stvari koje takođe možete da sredite pre svadbe i to nekoliko dana pre. Nemojte da čekate poslednji dan, ako odlučite da odete kod kozmetičara tri ili četiri dana Ranije, verujte da će vaši nokti biti uredni, a vi nećete biti u žurbi. Dakle, idite na vreme!

ČESTITKA

Bilo da poklanjate kovertu ili neki drugi poklon, bilo bi lepo da ne zaboravite da ga upotpunite lepom čestitkom. Za odabir vam treba 2 minuta, a verujte da oni i te kako znače ako ostavite sve za poslednji dan. Kupite na vreme i smislite poruku ranije, da se ne biste stresirali uoči polaska.

TOPLA KUPKA ZA UMORNA STOPALA

Stiglo je proleće, a sa njim i standardni umor i osećaj otečenosti u nogama. Ako je svadba sutra, a vi ste poslušali naše savete pa sve obaveze završili ranije, onda vam sada ostaje samo da se posvetite sebi i da uživate. Napravite kupku koja će vaša stopala učiniti lakšim i odmornijim jer, ne zaboravite, sutra ste celi dan u visokim potpeticama!

ŠMINKA I FRIZURA

šminkanje, devojka

Foto: Profimedia

Ovo se ostavlja za dan svadbe i to u ranim satima, ali i ovo je obaveze koju treba ranije da zakažete. Pozovite salon lepote barem 20 dana ranije ako želite da dobijete termin koji vama odgovara!

ODMORITE SE

Pustite opuštajuću muziku, uživajte u mirisnoj kupki i idite ranije na spavanje. Naravno ovo se radi uoči svadbe. Verujte nam, bićete nam zahvalni na ovim savetima ako stvarno uradite onako kako je i napisano.

Lepo se provedite.

Pročitaj još:

Dva kuma ili dve kume su “novi običaj” na venčanjima, šta vi mislite o tome?

Istraživali smo do detalja: Evo koliko košta prosečna svadba u Srbiji

Ljubav u tri minuta ili celodnevni rijaliti šou program? Snimak vašeg venčanja iz ugla fotografa!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Uživajte na (tuđoj) svadbi: Evo kako bi trebalo da vam teku pripreme pred veselje

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×