Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Izdvojite dva sata nedeljno za rast samopouzdanja: Uz pomoć OVOGA osećaćete se kao zavodljiva žena!

Priroda lepšeg pola jeste da bude osetljivija, senzualnija i nežnija, samo neke dame to stavljaju u drugi plan i zaboravljaju.

Ko je žene naučio da hodaju pogrbljeno, sa kapuljačama, naočarima za sunce u zatvorenom prostoru, da se plaše ogledala?

Zašto se danas u velikoj meri sve diskusije vode sa potrebom da se žene „probude“? Zar nismo dovoljno svesne naše veličine? Dame rađaju, nose bebu 9 meseci u stomaku, zar to nije za aplauz i ponos? Žene grle, vole, osećaju, smeju se i kad bi plakale, ćute kada bi vrištale, najjače su kad su slabe, najlepše su kad su ostvarene i srećne.

Una Senić

Foto: Dragan Mujan

Potrebno je da se okrećemo sebi i u tome sigurno pomaže fizička aktivnost i to ne bilo koja, već ples oko šipke, verovale ili ne.

Znamo, znamo, zvuči čudno i kosi se možda sa vašim dubokim uverenjima. Mnogo vas možda misli da je to rekreacija za dame sumnjivog morala i za zadimljene klubove koje posećuju „biznismeni“ sa debelim džepom i još debljim dosijeom koji stoji u nečijoj fioci, skuplja prašinu.

Varate se.

pole dance, ples oko šipke

Foto: Dragan Mujan

Takozvani „Pole dance“ je čista umetnost koja radi „na više frontova“, predstavlja kombinaciju joge, pilatesa i baleta. Pored toga što definiše telo, ovaj vid rekreacije pomaže ženama da zavole sebe i svoje telo. Da steknu samopouzdanje, isprave se, shvate da granice same sebi postavljamo i da se sve može ukoliko se hoće. Žena treba da bude nežna, ženstvena i seksipilna, ali ne vulgarna. To se postiže redovnim treninzima oko šipke uz prigušeno svetlo.

Una Senić, voditeljka, poznata je i kao instruktor ovog fitnes programa koji kod nas postoji već šest godina. Ona koristi svaku priliku da objasni ženama da je svaka lepa na svoj način i da treba da se odbace mnoge predrasude, a samim tim i skinu razni slojevi sa naših površina.

Una Senić

Foto: Dragan Mujan

Kad je pomenula predrasude, zanimalo nas je sa čime se susretala u svom radu na početku, a sa čime danas? Koliko se situacija promenila za tih šest godina.

– Ranije su predrasude bile „spoljašnje“, kako je to zanimacija za „biznismene“ i devojke nižeg i sumnjivijeg morala, da je to vid prostitucije i tome slično. Danas, svedočimo „buđenju Srbije“ i susrećemo se sa „unutrašnjim uverenjima“ kao što su: Ja to ne mogu, vidi mi celulit, sramota me je, nisam dovoljno dobra, nisam zgodna itd. Mi pomažemo da se ti tabui razbiju i da se „izgrade“ jače žene, tačnije da se dođe do naše unutrašnjosti i suštine, bez bilo kakvih slojeva. Šipka ne ujeda, to treba svi da znaju pre nego što dođu kod nas na trening – iskrena je Una.

U duhu ove priče treba da pomenemo i ono što sve dame žele da čuju. Fizički izgled. Da, pomaže, ali na tome nije fokus. Ipka, ukoliko budete disciplinovane budite sigurne da vas se neće pojavljivati takozvana „pomorandžina kora“, koja je čest neprijatelj žena. Kako biste se lakše otarasile ove „napasti“, u pomoć će vam pritrčati i naš poklon!

Deo ženskog tela je svakako i celulit, volele bismo da posvetite i njemu pažnju. Ukoliko ste odlučne da nešto promenite, pomoći ćemo vam jednim poklonom. Srećnoj čitateljki našeg portala delimo pakovanje anticelulit gela (Thiomucase), koji pored treninga može da pomogne u „podizanju“ samopouzdanja. Sve što je potrebno jeste da svoje podatke (ime, prezime, naznaku za šta šaljete mejl, kontakt) pošaljete na našu mejl adresu, [email protected] Srećno!

Da li biste vi krenule na ples oko šipke, odnosno „pole dance“?

Pročitaj još:

Zbog jedne njene izjave mnoge devojke će Sofiji Loren reći HVALA!

Kada je pravo vreme za trening? Kad postavite sebi cilj, naći ćete i odgovor!

Savršen trening kod kuće: Ove vežbe uradite svaki dan i ne brinite za kilograme!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Izdvojite dva sata nedeljno za rast samopouzdanja: Uz pomoć OVOGA osećaćete se kao zavodljiva žena!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×