Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Uredite vaš dom po meri proleća: Za OMBRE stil se odlučuju samo oni sa istančanim ukusom!

Svi znamo za dobro poznati Ombre na kosi? Popularno nijansiranje je sada sve više zastupljeno i u domovima. Omre može da unese svežinu u prostor, a da toga niste ni svesni.

Prikazaćemo vam nekoliko ideja kako da prenesete Ovaj svetski trend na vaše komode, krevete, zidove itd.

Proleće je svakako idealno vreme za generalno spremanje i uređenje, zabavite se. Usudite se da nešto promenite kako bi prodisali i vi i vaš stan/kuća.

Stepenice

Bilo da imate dupleks ili kuću na sprat, za ovaj trik vam je potrebno svega tri stepenika, a naravno, što više – to bolje. Izaberite omiljenu boju i igrajte se nijansama.

Zid

Da li možete da zamislite vašu sobu sa ovakvim zidovim? Nije važno da li imate sobu sa dosta svetlosti ili ne, prodisaće vam prostorija na ovaj način.

Komoda/ polica

Uklopite boju komode ili polica sa čitavim enterijerom sobe.

Zavese

Možda niste dovoljno hrabri za ombre na zidovima, zato možete da probate sa zavesama. Zanimljiv način da se “vaša soba proveseli” i počne da zrači prolećnom energijom.

Tepih

Igrajte se bojama i na podu, tepih je odličan za ombre. Verovali ili ne, ali tepih dosta može da “otvori” ali i “zatvori” prostoriju, gledajte da bude ova prva varijante, ipak je proleće.

Jastuci

Najveću slobodu možete da imate sa jastucima. Pustite mašti na volju, neka oni pričaju svoju priču i unesu radost u možda jednoličnu garnituru. Odlična “caka” da osvežite stari nameštaj.

Detalji

Ako posle svih predloga shvatite da vama ipak nije vreme za generalno preuređenje doma, okrenite se detaljima. Sitnice daju “dušu” prostoru, gledjate da budu po vašoj meri i volji. Budite kreativni. Neka vaše tegle za začine budu u ombre “fazonu” ili vaza za cveće, sveće… Izbora je previše vaše je samo da odlučite.

Kako se vama čine naši predlozi?

Pročitaj još:

Uz zabavu i igru sredite sobu najmlađih: Praktični saveti za uređenje dečjeg prostora!

Mali prostor, a velika porodica koja nema mesta za ručavanje? Mi imamo rešenje za vas!

Mali trikovi za veliko uživanje: Ne morate da kupujete novi nameštaj da bi vaše prostorije “prodisale”This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Uredite vaš dom po meri proleća: Za OMBRE stil se odlučuju samo oni sa istančanim ukusom!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×