Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Na korak ste od udaje? Horoskopski znak vašeg budućeg supruga će otkriti kakav je u braku!

Međutim, ako ipak brak nastane, a sa njime nastane i nezadovoljstvo, znači da emotivni partneri nisu komplatibilni. Kako biste znali šta možete da očekujete u braku od svog budućeg supruga, pažljivo pročitajte ovaj tekst. Ukoliko ste već u braku, možda će vam ovaj tekst pomoći da znate šta još može da vas u istom zadesi.

Ovan

Ovan je muž koji želi za sve da se pita. Kada nije po njegovom može da bude džangrizav do zla boga! Ako je njegova žena spremna da ga sledi u stopu i da igra po pravilima koje on diktira, tada je zadovoljamn i daje svoj maksimum kao muž. Predstavlja veliki oslonac i trudi se da stvara finansije.

Bik

Bik može biti jako nezgodan muž, kroz komunikaciju. Ništa mu se ne može dokazati i jako retko je spreman na kompromise. S druge strane, ume da pomogne svojoj ženi u svakom segmentu, pa i u poslovnom. Nije sklon prevari, posvećen je porodici, ali ponekada ta posveženost može da bude bolna.

Blizanci

Blizanci mogu da budu dobri muževi samo onoj ženi koja je spremna da non-stop sluša kojekakve priče. Užasno su dosadni, u sve se razumeju, ali se u sve i mešaju. Često će biti kritički raspoložen prema svojoj ženi, i nije mu nikakav problem da započne svađu. Može da vara, ali i da živi praralelan, dvostruki život.

Rak

Rakvo su jako emotivni i pre svega posvećeni muževi. Do duše, malo su „metiljavi“ i veliko je pitanje da li umeju da zakucaju ekser, ali sve u svemu, mnogo lepog od njega se može očekivati. Nisu skloni prevari, ali će se od iste plašiti, pa je ujedno i najveća mana muža Raka potencijalna ogromna ljubomora.

Lav

Lavovi kao muževi su jako dobri, stabilni, energični. U životu se trude da uvek idu ispred svoje žene i da ne dozvole da joj se bilo šta loše desi. Mogu varati, ali ih na to tera uglavnom potreba za strašću koja je prolaznog karaktera. Trude se da vole svoju ženu i da održavaju strast na nivou tokom trajanja braka.

Devica

Device su muževi koji su koncentrisani više od sebe. Uglavnom vole da budu razmaženi, i da se ide za njima, da se čisti i sprema, ali na vrhunskom nivou. Oni veruju da je njihov šarm idealan i da njihove žene zbog toga trebaju da budu počastvovane. Vole da zavode druge žene, ali uglavnom kroz bezopasni flert.

Vaga

Vaga kao muž može da bude super konstruktivan. Možda ponekada da priča previše, da ne ume da se zaustavi, ali u globalu predstavlja osobu koja je posvećena ženi. Spreman je da joj ugađa, spremi večeru. Ovaj muž ima stila i kada nema love, pa će umeti sa malo ničega da napravi nešto i donese sreću u brak.

Škorpija

Škorpija će kao muž želeti da razmenjuje seksualnu energiju sa svojom ženom gotovo svakodnevno. Seks mu je važan, ali i ljubav. Stalno može posmatrati svoju ženu, i odmeravati koliko je ona lojalna. Može sprovoditi i različite testove da bi se u to uverio. Sklon je čestim prevarama sa različitim partnerkama.

Strelac

Strelčevi su kao muževi veoma dinamiični i brak s njima gotovo nikada nije dosadan. Vole da putuju i zajedno provode vreme van kuće. Motivisaće svoju ženu na sportske i društvene aktivnosti. Ttrudiće se da pokrene strast koja im je značajna. Biće veoma nesebičan i truduće se da ženu uvek obezbedi materijalno.

Jarac

Jarac je jedan posvećen muž, koji voli da ima veliku porodicu, pa dvoje dece za njega može biti dovoljno, ali bi voleo da ima više. Dosta je poslušan, nije sklon prevarama, iako život sa njime može da se ispostavi kao dosadan. Jako teško se prilagođava na novo, pa teško prihvata promene poput preseljenja ili slično.

Vodolija

Vodolija može da bude i najbolji i najgori muž na svetu. Za neku ženu će biti dobar, jer nije zahtevan, a za drugu dosadan. Mnoge dame udate za muškarca u ovom znaku govore da im je muž „mekušac“. Najmanje je skon prevarama, a ako prevari, znači da je prestao da voli i tada već razmišlja o razvodu.

Ribe

Ribe su muževi sa kojima život može da se ispostavi kao prava avantura i kompletna zabava. Sa njima nikad nije dosadno, vole da izlaze sa ženom, ali i da zajedno okupljaju društvo u kući. Uvek će težiti da imaju dosta novca i stalno uvoditi promene kako bi do novca i došli. Vole da sa ženom zasnuju biznis.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Na korak ste od udaje? Horoskopski znak vašeg budućeg supruga će otkriti kakav je u braku!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×