Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ne dozvolite da vas prevare: Oni su najstrastveniji znak zodijaka!

Ako bi se tome dodala osobina strastvenosti, koja je jedna od njihovih primarnih osobina koje ih karakterišu, moguće je da ćete pomisliti da je ta osoba gotovo – fatalna! U prinicpu, niste daleko od istine! Ukoliko još uvek ne znate o kom znaku govorimo, u pitanju je Devica!

Device su tiha i mirna bića, dosta tiha, povučena, koja emituju blagu, ali dosta opasnu energiju. I taman kada budete pomislili da imate posla sa nekim „čednim“ stvorenjem, „goropad“ strasti može da se probudi i da vas zavede!

Ukoliko vas sve do sada izrečeno nije odvratilo od namere da se „spanjđate“ sa nekom Devicom, evo nekih „recepata“, osnovnih postulata kojih se trebate pridržavati, u tom procesu. Potrudite se da ih naučite i da ih se prdržavate kao da su „oče naš“.

  1. Budite pažljivi prema osećanjima Device. – Onaj prvi utisak koji ćete o njima steći, jedino ne vara u ovom domenu. Oni zaista jesu osećajni i osetljivi. Ako vas zavole, očekuju da tu ne bude oscilacija. Kada od njih budete dobili ljubav, dobićete i poverenje, a ako samo jednom to poverenje poljuljate, makar za nijansu, tešto da ćete ga ikada više povratiti.
  2. Recite ono što mislite – Device definitivno mogu da budu jako razočarane ako vas uhvate u laži. Međutim, jednako kao i laž, oni će tretirati prećutkivanje istine. Dakle, sa njima morate biti maksimalno otvoreni, po onoj narodnoj „Što na umu – to na drumu“.
  3. Budite maksimalno pedantni – Ovo pravilo skoro da može da se stavi i pod broj jedan ove liste! Oni su pre-pedantne osobe. Kao takvi bolesno – pedantni, oni nikada neće biti u vezi sa aljkavom osobom. Lična higijena koju ćete sprovoditi će biti propraćena sa njihove strane maksimalno, a u globalu, mogu biti maksimalno detaljni u proceni higijene vašeg živtnog prostora i ostalih navika.
  4. Potrudite se da joj ugađate – Sitni znaci pažnje su za Devicu od presudne važnosti, jer u globalu, ona sama sebi ne ugađa previše. Naprosto to očekuje od partnera i znajte da put do njenog srca vodi preko sitnih poklončića, obasipanjem pažnje, otvaranjem vrata od kola i sličnog komotiteta koji ona treba da oseti
  5. Nemojte je shvatati olako – Devica naprosto i kad nije maksimalno ozbiljna, sebe doživljava ozbiljno. Bilo kakva vrsta umanjivanja njenog truda, rada, intelekta, zalaganja, lepote, pedanterije, elokvencije ili šarma – neće dobro proći. Ako primeti bilo kakav skepticizam od strane partnera vezano za navedena stanja, naprosto će se to ispostaviti kao maksimalni „ubica ljubavi“ koja će biti trajno ubijena.
  6. Poštujte njen naporan rad i divite mu se – Device su u osnovi vredne osobe. One rade na poslu, rade kod kuće. Kada ne mogu da se vide sa vama, jer moraju nešto da urade, to je onda tako. Uopšte ne trebate da insistirate da ona drugačije isplanira svoje vreme, rad ostavi za kasnije, a dato veče posveti vama, jer se to sigurno neće dogoditi. Na sve to, ona sigurno očekuje da joj se divite u smislu njenog truda, rada, zalaganja i vrednoće i da je obasipate komplimentima na tu temu.
  7. Devica voli svoj prostor, isti bi trebalo da joj omogućite – Jedna od pod-faza Devicine pedanterije je u tome što ona mora da ima neki svoj prostor, koji će sama brisati, lickati, sređivati po sopstvenoj meri, želji i ukusu. Sve što bi bilo strano i tuđe u tom prostoru, naprosto nije dobrodošlo. Možda će vam, jednog dana, ako vas baš bude ludo volela, dozvoliti da provedete koji trenutak u njenom prostoru, ali ona naprosto taj prostor mora imati. Ona u tom prostoru pronalazi svoj mir, spokoj, i doživljava svojevrsnu nirvanu, zbog koje je Devica ono što jeste.
  8. Pružite joj podršku – Kao poznati perfekcionista, Devica ponekada, a možda i vrlo često, može da dođe do takvog problema da naprosto nešto ne vidi na dobar način. Greške koje bude pravila u poslu, makar i one minimalne, njoj će delovati maksimalno. Ostanak u lošoj fazi, lošoj poziciji, može da bude i trajan, ako izostane podrška. Od svog partnera očekuje (prećutno) da je bodri i da uvek bude uz nju, ma šta ona radila, a posebno u trentcima kada načini grešku i kada nije u najidealnijoj fazi.
  9. Zadovoljite njenu strast – Ovo je najlepši deo, ali verovatno toliko koliko lepo zvuči, baš i nije jednako lako ispuniti ga. Device su znak strasti i zapravo tu vrstu njenih apetita partner mora da zadovolji. U početnim fazama veze Devica se može ponašati vrlo uzdržano. Međutim, kada veza odmakne, njeni apetiti i potreba za strašću rapidno će porasti i ona će definitivno očekivati da njen partner pristupi ozbiljno „gašenju požara koji u njoj bukti“. Samo onaj ko bude maksimalno spreman da se posveti tom poslu, može da očekuje da bude kandidat za poziciju trajnog partnera Device.


This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ne dozvolite da vas prevare: Oni su najstrastveniji znak zodijaka!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×