Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

10 najboljih romantičnih filmova za Dan zaljubljenih

Zato smo samo za vas pripremili 10 filmskih predloga, sa liste koju su napravili novinari i urednici iz “Vogue” magazina.

Intimacy

“Glavni likovi, Jay i Claire su u osnovi dva nesrećna i nezadovoljna bića. Film nam pruža neobičan pogled na ljubav koja je na momente sumorna, ali koja u nekim trenucima kada su Mark Rylance i Kerry Fox zajedno, postaje intenzivna, duboka i krajnje romantična. Kada Chéreau vidi pozitivnu stranu ljubavi koja sve više raste između dvoje očajnih ljudi, to prerasta u najlepšu ljubavnu priča koju sam videla do sada.”

Dirty Dancing

“Moj omiljeni film je Dirty Dancing još od kada sam imala četiri godine, a najviše me je oduševilo to sporo kretanje, igra i buđenje strasti između Patricka Swayzea i Jennifer Grey. Do današnjeg dana, kada čujem početak pesme  “Be My Baby”, moja energija počinje da se budi, i javlja se čudan osećaj u meni.”

Bright Star

“Jane Campion film je zasnovan na istinitoj ljubavnoj priči o pesniku John Keatsu i njegovoj ćerci, Fanny Brawne. Bright Star je zaista prava srceparajuća, sanjiva i prelepa romansa koju morate da pogledate.”

The Dreamers

“The Dreamers je više nego obična romansa, jer nam predstavlja incest koji se događa između troje ljudi. Fantastične scene ovog filma će vas ostaviti bez daha, i pobuditi neku novu strast u vašem životu.”

Moonstruck

“Cherin lik me ispunjava nadom da ako ona može da nađe ljubav u ludom, komplikovanom Brooklynu, onda mogu i ja.”

Blue Is the Warmest Color

“Išla sam da vidim ovaj film sa prijateljem koji je nedavno prošao kroz raskid, i tokom gledanja filma mi smo na trenutke pustili i brisali suze. Postoji nešto u ljubavnim pričama koje traju godinama, može zato što ne postoji ništa bolnije od gubitka prve ljubavi.”

True Romance

“Možda zato što sam imala 14 godina kada je ovaj film bio u bioskopima, ali True Romance će uvek biti pravi simbol za romantiku. Christian Slater, Gary Oldman i Patricia Arquette će vas uvući u sasvim drugačiji svet, u kome se dinamično odigravaju razni sukobi, bol i romantika.”

Celeste & Jessie Forever

“Ova neobična priča raskid stavlja u drugi plan, jer Celeste & Jessie Forever ističe značaj pravog prijateljstva, pa i nakon raskida.”

Romeo + Juliet

“Romeo + Juliet je prava tragična ljubavna priča, koja me svakog puta oduševi. Soundtrack je odličan, i slobodno mogu da priznam da me ovaj film “tera” da se udam. Naravno, bez otrova i pucnjave!”

Love Story

“Ovaj kultni film definitivno treba da se nađe na vašem repertoaru, jer smatram da ne postoji lepša i romantičnija priča od ove.”

Pročitaj još:

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Darujte iskustvo koje se pamti

Spremne za Dan zaljubljenih: Ljubavni klasici u kojima ćete uživati

U susret Danu zaljubljenih: Hajde da slavimo ljubav svaki danThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

10 najboljih romantičnih filmova za Dan zaljubljenih

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×