Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Princ Hari i Megan Markl kao u pravoj bajci: Otkriveni novi detalji kraljevskog venčanja!

Venčanje u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor počeće u podne i par će venčati nadbiskup Kanterberija Džastin Velbi, objavila je palata Kensington. Sat kasnije par će se provozati u kočiji ulicama gradića.

– Nadaju se da će taj kratki put omogućiti većem broju ljudi da se okupe oko Vindzora i uživaju u atmosferi tog posebnog dana – saopštila je palata, prenosi Hina.

Princ Hari i Megan Merkl

Foto: Profimedia

Novovenčani par pridružiće se zvanicama na prijemu u dvorani Svetog Đorđa. Kasnije iste večeri, otac mladoženje Princ Čarls prirediće prijem za par i njihove bliske prijatelje i porodicu.

Isti dan održava se finale FA kupa na kojem Harijev brat princ Vilijam obično predaje pobedniku trofej kao predsednik Fudbalskog saveza, pa još nisu poznati njegovi planovi.

Prošlog meseca Vilijam je rekao da brat još nije tražio da mu bude kum, kao što se očekuje, i kazao da još razmišlja kako da pomiri dve istovremene obaveze.

Pročitaj još:

Princ Hari i njegova buduća supruga objavili vereničke fotografije pa PREKRŠILI pravilo

Kraljevsko venčanje na proleće: Princ Hari osvojio holivudsku lepoticu!

Stiže još jedan princ ili princeza: Kejt Midlton trudna po treći putThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Princ Hari i Megan Markl kao u pravoj bajci: Otkriveni novi detalji kraljevskog venčanja!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×