Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Dragana Jovanović savetuje: Naučite da upravljate stresom u užurbanoj svakodnevici!

Četvrtog dana februara u beogradskom hotelu Tulip Inn, ovaj popularni događaj za žene, za Koji se uvek do sad tražilo mesto više, ponovo okuplja zanimljive predavačice i predavače koji će od 10 do 14 sati učesnicama da ponude brojne inteaktivne sadržaje i radionice, a Dragana Jovanović otvara predstojeći Dan za Vas predstavljanjem svojeg novog programa i koncepta “ZEN In  Business

– Uspeh znači biti uspešan svaki dan, u karijeri, ali i na privatnom planu! U moj novi program “ZEN In Business” utkala sam trideset godina iskustva u jogi i tehnikama ličnog razvoja! Deo tog programa je i moj prvi online seminar sa jednostavnim, proverenim i dnevno primenjivim alatima za vaš poslovni i lični “recharge” i reset. Uz ZEN In Business online seminar, naučićete praktične tehnike koji će vam pomoći da upravljate stresom u užurbanoj svakodnevici i živećete punim plućima od 0 do 24 časa – naglašava Dragana Jovanović čiji je seminar sa online alatima “ZEN In Business” dostupan odnedavno na biznis online trening platformi BBEE, gde se Dragana sa svojim online alatima i seminarom, kao prva ekspertkinja iz regije našla rame uz rame uz svetska imena biznis konsultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta.

– Život je danas takav da se situacije koje nas izbacuju iz ravnoteže samo uvećavaju. Balans koji želimo da postignemo unutar sebe se danas postiže radom na sebi. Iako je malo vremena i puno obaveza, kako bi bilo da uvedete jednu malu stvar koja vas vraća sebi i opušta? Upravo je to razlog zbog koga organizujemo ovaj 25. Dan za Vas – da naučimo kako da brinemo o sebi, kako da postignemo taj unutrašnji sklad u svim sferama života koje su nam važne. Smatram da je to preduslov da bismo živele punim plućima i pokazivale najbolju verziju sebe i na poslu i u privatnom životu – poručuje Jovanovićeva.

Njoj će se na 25. Danu za Vas pridružiti i Aleksandra Radić, HR menadžerka Fondacije Novak Đoković sa temom “Long Life Learning” – kako se razvijati i postići balans u karijeri i  Saša Simović, novinarka i PR menadžerka  koja će govoriti  o seminaru “Promenite svoje emocije pre nego sto one promene vas” –  pisca Nil Donald Volša koji uskoro gostuje u beogradskoj Areni.

Na  Danu za Vas često gostuju i gošće iz regije, pa će tako ovoga puta svoj rad predstaviti Lea Brezar, književnica i vlasnica agencije Dhar media iz Zagreba, a jedna će sesija biti posvećena i ženskom zdravlju i aktuelnoj temi primene joda u prevenciji specifično ženskih bolesti sa Jadrankom Duginom Vrhovec, kreatorkom Jadrankine otopine i Dunjom Nešić, magistrom farmacije. Završnu sesiju Dana za Vas, Tantra je buđenje ljubavi održaće Sri Hari, učitelj mnogih spiritualnih tehnika.

Sve učesnice koje se pridruže Danu za Vas ovoga puta očekuju i brojni pokloni iznenađenja, a svi sadržaji na Danu za Vas su već tradicionalno besplatni.

Zbog ograničenih mesta, prijava za učešće je obavezna na službeni e mail: [email protected]

Sve o Danu za Vas i novom ZEN In Business programu Dragane Jovanović možete potražiti OVDE.

Pročitaj još:

Okidač za mnoge zdravstvene probleme: Ne dajte da stres upravlja vašim životom!

Uspeh je u nama: Proučite čarobnu kutiju alata za uspešan život

Volite sebe bez potrebe za “doradom”: Da li je ženska lepota zauvek zamenjena GMO lepotom?This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Dragana Jovanović savetuje: Naučite da upravljate stresom u užurbanoj svakodnevici!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×