Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aleksandar Radojičić neretko dobije nepristojne ponude, a OVAKO reaguje na njih!

U današnje vreme smo svedoci “bogatog” televizijskog programa.

Razgovarali smo sa našim glumcem, Aleksandrom Radojičićem i on je izneo svoj stav po pitanju čitave situacije u našem društvu i osvrnuo se na rijaliti šou programe.

Pod utiskom velike zastupljenosti istih, glumac je specijalno za naš portal govorio o tome kako oni utiču na nas, pogotovo na mlade i ko je tu kriv.

– Svi smo na neki način odgovorni za ovo što nam se dešava, da li zato što učestvujemo u tome ili zato što ne učestvujemo protiv toga! Mislim da nikad nije dovoljno da se priča na tu temu, jer je to aktuelno i otišlo je predaleko, prema mom mišljenju. Video sam i ja rijalitije, znam šta se dešava, informisan sam dovoljno da bih znao šta nas sve okružuje. Ja jesam protiv tih programa, ali ako ih ne pogledaš onda ne znaš protiv čega se boriš i odakle sve vrebaju problemi – objašnjava Radojičić.

Patuljci sa naslovnih strana

Foto: Promo

Kada smo pomenuli ovu temu, prirodno se nadovezala priča ko krasi naslovne strane i koliko se javnosti prenosi “iskrena slika” svega.

– Na naslovnim stranama može svako da se nađe. Strašno je što te novine kupuju mladi – iskren je glumac.

Kad smo kod priče o novinama, zanimalo nas je da li je Radojičić imao nekad nepristojnu ponudu u smislu da se slika “zbog slave i novca” sa nekim muškarcem ili devojkom, kao što to čini lik koga tumači u novom filmu.

– Više puta sam imao neke ponude za paparaco slikanje, takozvani “lažni paparaco”. Ja se na sve to samo nasmejem jer zaista ne bih mogao da zamislim sebe da radim takve stvari. Možda će se sad ljudi šokirati, ali sigurno skoro 50 odsto paparaco fotografija je lažirano. Postoje glumci koji misle da će na taj način da se čuje za njih i da će onda da dobijaju uloge, ali mislim da je to greška – zaključuje Aleksandar.

Da li vas ohrabruje mišljenje mladog glumca, jer se uvek smatra da “na mladima svet ostaje”?

Pročitaj još:

Gledali smo pre svih film “Patuljci sa naslovnih strana”: Evo šta možete da očekujete na premijeri!

Oni su zavodnici velikog srca: Pogledajte šta su sada uradili

Brižni očevi i njihove ćerke: Ove fotografije će vas sigurno raznežitiThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Aleksandar Radojičić neretko dobije nepristojne ponude, a OVAKO reaguje na njih!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×