Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Razonodite se sa drugaricama, naučite da protumačite znakove iz taloga kafe!

Mnoge gledaju figure pa tumače na razne načine šta ih čeka u budućnosti.  Evo nekih osnovnih principa gledanja u ono što nam oslika talog u šoljici Kafe.

1. Ukoliko je šolja ispunjena jasnim figurama Koje čine bogat reljef, znači da se radi o osobi koja ima vrlo dinamičan život ili je pak u fazi burnih zbivanja.

2. Ako je šolja ispunjena sitnim i vrlo preciznim figurama, radi se o pronicljivoj osobi koja tačno zna šta radi. Svaki njen potez je isplaniran.

3. Simboli koji se nalaze u blizini drške predstavljaju događaje koji će se desiti u kući osobe kojoj se čita. Neki čitači tumače sve Figure Koje su levo od drške kao blisku prošlost u vezi sa kućom, a figure koje su desno kao blisku budućnost, takođe u vezi sa kućom.

4. Nikako ne smete zanemarivati veličinu simbola. Velikim dobro izraženim simbolima morate pridavati veći značaj nego sitnim i jedva vidljivim.

5. Ako je talog kafe u šolji tamnosmeđe boje, neproziran, radi se o samouverenoj osobi.

6. Ako je talog kafe u šolji svetlosmeđe boje i proziran, osoba je sigurno vrlo uznemirena i nezadovoljna. Psihološki gledano, ona je preterano emotivna i osetljiva.

7. Ne treba se uznemiravati ukoliko odmah ne budete imali uspeha u gledanju u šolju – za savladavanje te veštine potrebno je vreme, strpljenja i dosta iskustva.

8. Jako je važno povezivati figure koje se oslikavaju u šolji, naravno, u zavisnosti od njihovog značenja. Moraćete da vežbate, ali ukoliko imate dobru intuiciju, vrlo brzo ćete postati dobar čitač sudbine.

Pročitaj još:

Sudbina u zrncima kafe: Magična pravila gledanja u šolju!

Numerologija otkriva: Šta vaš lični broj otkriva o vašem karakteru

Datum vašeg rođenja određuje kakav oblik tela ćete imati! Numerologija je i tu umešala prsteThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Razonodite se sa drugaricama, naučite da protumačite znakove iz taloga kafe!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×