Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Preselite se na grčko ostrvo Kalokeri: Pogledajte prvi nove scene iz filma “Mama Mia”

Deset godina posle Filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, ova muzička komedija u naše bioskope stiže 19. jula 2018. godine.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.


“Mama Mia! Idemo ponovo” i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Pročitaj još:

Film Mama Mia iza kulisa: Ove stvari sigurno niste znali o snimanju vanvremenskog mjuzikla!

Svi ćete se pronaći u nekoj od njih: Motivacione poruke Meril Strip koje pokreću!

Scene koje su ušle u istoriju: Evo kako su glumci improvizovali!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Preselite se na grčko ostrvo Kalokeri: Pogledajte prvi nove scene iz filma “Mama Mia”

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×