Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Da li ste avanturista i pomalo egzibicionista? Evo šta kaže horoskop

Nekome je to način života, na koji funkcioniše, a nekome je to situacija koja definitivno može da doprinese lepom stanju. Neko, ako nema neku dozu avanturizma u svom životu u svakodnevnom smislu, gotovo da jako teško može da funkcioniše sasvim normalno. Evo koliko avanturističkih, a koliko egzibionističkih i kakvih potreba imaju horoskopski znaci:

Ovan

Ovan jeste avanturista, ali je previše „uštogljen“ da bi bio egzibicionista. On defitivno voli da eksprimentiše i da proba svašta nešto novo, privlače ga ekstremni sportovi u kojima se podiže nivo adrenalina, ali neće biti dovoljno „blesav“ da bi primenio neku preterano veliku dozu egzibicionizma.

Bik

Bik ume da bude dosta aktivan i da zaista u svakom smislu aktivira svoj avanturizam koji može u nekom datom trenutku da preovlada, pa čak da mu postane i životni stil. Kada je u pitanju egzibicionizam, ukoliko se radi o nekoj ludosti koja je dovoljno pristojna, Bik može da bude osoba koja će na to pristati.

Blizanci

Blizanci su osobe koji su i avanturisti i egzibicionisti. Privlači ih dinamila života u svakom njegovom segmentu, pa je jako teško zamisliti da se otrgnu od tog poriva. Kada je egzibicionizam u pitanju, spremni su da naprave razne ludosti, koje će kod njih takođe da podignu dozu adrenalina koja će im jako prijati.

Rak

Rakovi nisu avanturiti, a ponajmanje egzibicionisti. Oni sve to tumače kao ludosti koje čine osobe koje nisu u dovoljnoj meri ostvarene, pa na takav način moraju da proizvode zadovoljstva. Rakovi vole da budu stabilni, ne vole da reskiraju, rizikuju. Previše su umetničke duše koje vole da čine stvari od stila.

Lav

Lav je avanturista bez premca. Ceo njegov život može da postane jedna velika avantura koja nikada ne prestaje da se dešava. Zato je od velike važnosti da Lav zadovoljni svoje avanturističke porive koji se ogledaju u nekoj vrsti ekstremnog sporta ili rizika, a egzibicionizam vole da sprovode u ljubavi sa partnerom.

Devica

Device su sasvim sigurno veliki egzibicionisti. Oni bi mogli da nagi hodaju na sred ulice i da na takav način nahrane svoj ego. Ništa ne može biti dovoljno blesavo da bi se njima učinilo nedostižno. Kada je avanturizam u pitanju, takođe im se mogu dopasti neki segmenti, ali ih na to uglavnom navode partneri.

Vaga

Vage su više egzibicionisti koji vole da eksperimentišu sami sa sobom. Obožavaju da se plasiraju na naki malo „uvrnut“ način i sam egzibicionizam doživljavaju kao neku vrstu avanture. Kada je u pitanju strog avanturizam, ako je u pitanju nešto vezano za urbane uslove i život, može ih izuzetno jako privući.

Škorpija

Škorpijama je i jedno i drugo jako primalljivo, ali im je egzibicionizam „pod A“. Oni su sposobni da se snimaju kamerom, javno prikazuju na internetu i da čine sve što većina drugih ljudi smatra nestvarno velikom ludošću. Kada je avanturizam u pitanju, privlače ih velike brzine, visine i slični rizici.

Strelac

Strelčevi svoju pristojnost vole da demonstriraju na takav način da definitivno ne bi dozvolili sebi da se kompromituju bilo kakvim prevelikim ispadima egzibicionizma. Kada je reč o avanturizmu, tu su već svoj na svome, pa će se potruditi da često borave u prirodi, istažuju je i rizikuju, najviše vole alpinizam.

Jarac

Jarčevi su veoma veliki avantruristi, ali se trude da time ne naruše neku preteranu ravnotežu kada je mišljenje okoline o njima u pitanju, jer žele da uvek ostanu viđeni kao pristojni i umereni. Kada je egzibicionizam u pitanju, to ih ne interesuje previše, eventualno ih neki partner može na to motivisati.

Vodolija

Vodolije nisu ni avanturisti niti egzibicionisti. Oni se gotovo nikako ne uklapaju u ovu analizu, jer naprosto veoma retko pristaju da prave kompromise i da na neki način dovode u pitanje svoj renome, koji žele da ostave neukaljanim. Zato na egzibicionizam ne pristaju nikad, a na avanturizam možda ponekad.

Ribe

Ribe su potpuni egzibicionisti. Dakle, sve ono što možete da zamislite, oni mogu da sprovedu, i ne samo da sprovedu, već da sprovode. Donekle, egzibicionizam može biti njihov životni stil, po kome su prepoznatljivi. Kada je reč o avanturizmu, prijaju im sportovi na vodi koji imaju dimenziju opasnosti i mistike poput ronjenja.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Da li ste avanturista i pomalo egzibicionista? Evo šta kaže horoskop

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×