Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Siniša Ubović: Ne možete da ležite u krevetu, izgovarate afirmacije i očekujete da se stvari pokrenu

U organizaciji “Big fashion” centra i izdavačke kuće Laguna, Siniša je potpisivao i Svoje treće izdanje nove knjige “Jači od bola” svestan činjenice da je izabrao pravu temu za pisanje, sudeći po broju prodatih i pročitanih knjiga u predhodna tri meseca.

– Svi nosimo različite bolove u sebi, različite rane kroz život, ali ova knjiga je svakako dobar način da otkrijemo odakle dolaze te boli i zacelimo naše rane. Praznični dani su iza nas ali zadržimo ovu energiju. Krenimo da ostvarujemo svoje ciljeve Koje smo “zacrtali”.  Okrenite se ka osobi kraj vas, nasmejte joj se! Osećate li da je sve sada nekako postalo drugačije. Podarite osmeh i drugim ljudima koje srećete, razumite ih. Svi “nastupamo” i “polazimo” iz svog bola. Razumimo Jedni Druge – rekao je Siniša pri ovom druženju dok su se ljudi sve više spontano priključivali i postavljali pitanja prenoseći svoje utiske.

Siniša Ubović

Siniša Ubović

Ovaj događaj koncipiran je u vidu intervjua koji je vodila novinarka i voditeljka Aleksandra Simić postavljajući pitanja vezana i za našu motivaciju i kako je što duže zadržati nakon prazničnih dana. Istakli su i veliki uspeh knjige “Jači od bola” u veoma kratkom roku ali i da je vrlo važno imati stav prema svom životu.

– Ne možete sedeti kod kuće, ležati, izgovarati afirmacije, a ne raditi ništa. Afirmacije su tu da nas podstaknu da budemo produktivniji. Takođe i da razumemo jedni druge. Tako, kada odete u društvo koje vam se ne dopada ne pristajte na teme koje vas iscrpljuju. Predstavite svoje teme! Zadržite svoju dobru energiju –  istakao je popularni motivacioni trener i autor nekoliko bestselera.

Ovom prilikom Siniša je najavio i drugi po redu seminar i program “Total motivation” koji je sam kreirao i koji je prošle godine izazvao veliku zainteresovanost ljudi. Mesec april je ovogodišnji termin još jednog motivacionog okupljanja.

Pročitaj još:

Ako sreća krene od vas LIČNO, onda ćete se uvek osećati ODLIČNO!

Uzmite sudbinu u svoje ruke: Da li ste čuli za tehnologiju svesti?

Nova knjiga Siniše Ubovića dostigla treće izdanje: Danas u “Noći knjige” autor se druži sa posetiocima!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Siniša Ubović: Ne možete da ležite u krevetu, izgovarate afirmacije i očekujete da se stvari pokrenu

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×