Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Istiniti, emotivni i snažni: Ovo su filmovi koje bi svaka žena trebalo da pogleda

Tags: koji mestu film

Postoje filmovi Koji se gledaju po nekoliko puta i nikada vam ne dosade. Iako svaku scenu znate napamet, u vama bude neka lepa osećanja i “nešto vas tera” da gledate iznova i iznova. Sa druge strane snimljeni su i oni koji se pogledaju jednom, a dugo nakon toga navode na razmišljanje.

Neretki su i oni koji nose snažnu poruku, pa vas tako ohrabre na mnoge životne korake, nauče vas kako da budete mudre i hrabre žene.

Svejedno da li volite komedije, romanse, drame, horor ili triler, gledanje filma je zasigurno kvalitetno utrošeno vreme.

Predstavljamo vam listu filmova koje bi svaka devojka trebalo da pogleda:

Čudesna žena

Nakon decenija i hiljade filmova u kojima je muškarac bio glavnu super heroj, konačno nam je došao film gde jednoj zaista čudesnoj ženi niko ne sme da stane na crtu. Rađen po istoimenom stripu. “Wonder woman” je film koji svakako zaslužuje pažnju, ako ni zbog čega drugog onda zbog slavljenja ženske moći i hrabrosti, ali i sjajnog kostima i prelepe Gal Gadot.

Život u ružičastom

Prodorna i osetljiva biografija francuske dive Edit Pjaf, koja je vodila dugu bitku za pravo na život, pevanje i ljubav. Mnogi smatraju da je ovo remek-delo jer verno prikazuje atmosferu u Parizu, u vreme kada je Edit Pjaf živela, kao nijedan drugi film – apsurdan i čaroban u isto vreme. Možemo da vidimo da je Grad svetlosti sladak i romantičan samo za one koji ga ne poznaju dovoljno.

Nevidljiva žena 

Istinita priča o velikoj tajnoj ljubavi Čarlsa Dikensa. Na vrhuncu karijere, sredovečni, oženjeni Dikens sreo je mladu glumicu Elen “Neli” Ternan, koja je postala njegova ljubavnica do kraja njegovog života.

Na rubu ljubavi

Priča istražuje boemski podzemni svet ratom rastrzanog Londona i složene priče dva para čiji životi i ljubavi postaju opasno isprepleteni. Deset godina nakon što su kao tinejdžeri bili par, Vera Filips i Dilan Tomas ponovno se susreću u Londonu tokom Drugog svetskog rata. Dok ona sada radi kao pevačica, on je oženjen temperamentnom Ketlin Meknamara sa kojom ima dete i za život zarađuje pisanjem scenarija. Iako su njihova međusobna osećanja još uvek vrlo jaka, Dilana u obnavljanju ozbiljne veze s Verom sprečava osećaj odgovornosti prema Ketlin i detetu.

Mama

Radnja filma se dešava u kući jednog bračnog para, čija porodična idila ubrzo biva uzdrmana dolaskom nekoliko nepozvanih gostiju u njihov dom. Na granici između psihološkog trilera i horora sigurno će vas zaintrigirati da ga pogledate što pre.

Ako ste ipak pobornik najnovijih ostvarenja i za to imamo savet.  Američki “Hafington post” objavio je listu 18 najboljih filmova u 2017. godini. Listu filmova napravio je Metju Džejkobs, koji napominje da je to “subjektivna lista puna propusta”

Na prvom Mestu nalazi se film “Call Me by Your Name”, za njim sledi “The Florida Project”, na trećem mestu je “The Shape of Water”, na četvrtom “Okja”, a peto mesto je pripalo je “Get Out”.

Zatim slede “Lady Bird”, “A Ghost Story”, “God”s Own Country”, “The Begulied” i “A Fantastic Woman”.

Na 11. mestu je “The Post”, na 12. “Faces Places”, “Phantom Tread” je na 13. mestu, a 14. mesto je zauzeo “War for the Planet of the Apes”.

“Star Wars: The Last Jedi” nalazi se na 15. mestu najboljih filmova, dok je 16. mesto zauzeo “Mother!”, a 17. mesto pripalo je “The Big Sick”.

Na poslednjem, 18. mestu nalazi se film “The Disaster Artist”.

Na vama je da izaberete, napravite kokice, ušuškate se u mekano ćebe i uživate!

Pročitaj još:

Da li je ovo lista koja se očekivala? Stigle su nominacije za Zlatni globus

Bezuslovne ljubavi i nerealna očekivanja: Kako romantični filmovi loše utiču na veze?

Jedna od najinteligentnijih glumica Holivuda: Život Dženifer Koneli je kao scenario za dobar film!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Istiniti, emotivni i snažni: Ovo su filmovi koje bi svaka žena trebalo da pogleda

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×