Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ljubav kao na filmu: Kako su se zavoleli Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Te, sada već “davne” 2002. godine oboje su dobili ulogu u filmu “Zona Zamfirova” gde su se zvanično i upoznali. Iako su odlično sarađivali kao kolege niko nije mogao ni da sluti da će upravo ovaj film za njih biti sudbonosan.

Vojinovo srce tada je pripadalo njegovoj tadašnjoj supruzi i novinarki Nataši Milovanović, dok je Sloboda bila u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Foto: Latif Adrović

Foto: Latif Adrović

Svakodnevna druženja i saradnja na filmu ih je zbližila, pa su tako kolege imale priliku da se bolje upoznaju. I baš tada sevnule se prve varnice među njima.

#santamariadellasalute#❤

Објава коју дели Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) дана

Poznanstvo iz “Zone” pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma “Pljačka Trećeg rajha” u blisko prijateljstvo.

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu koja i dan danas traje. Iako nikada ne iznose svoj intimni život u javnost, nikada nisu krili koliko su zaljubljeni.

❤️

Објава коју дели Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) дана

Fatalni Mane i Zonina sluškinja Vaska zavetovali su se na večnu ljubav, a kao krunu tog braka imaju ćerke bliznakinje Milu i Veru koje su dobili 2008. godine.

Oni u javnosti nikada ne pričaju o emocijama niti ih pokazuju, ali smatraju da su društvene mreže pogodno mesto za to. Tako Sloboda s vremena na vreme objavi fotografiju svog supruga uz prikladan opis poput: “Moj muškarac, moja ljubav, moj život”

Pročitaj još:

Santa Maria della Salute: Ljubav jača od smrti

Da li je prepoznajete? Ovako je izgledala kao tinejdžerka, a danas je jedna od najlepših naših glumica

Sloboda Mićalović sve oduševila: Naša glumica zasenila Moniku Beluči!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Ljubav kao na filmu: Kako su se zavoleli Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×