Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Nova knjiga Siniše Ubovića dostigla treće izdanje: Danas u “Noći knjige” autor se druži sa posetiocima!

Knjiga “Jači od bola” se za nedelju dana našla u vrhu lista najtraženijih Knjiga u beogradskim knjižarama, a za mesec dana je dostigla svoje treće izdanje! Danas, 15.12. od 19: 45 časova, Siniša će se družiti sa posetiocima “Noći knjige” u SKC-u, knjižari Delfi.

– Mnogi nose svoj bol i osećanje da ih je neko izneverio ili povredio. Tako uporno da je to gotovo postalo deo njihovog identiteta i teško im je da se tog istog bola odreknu ma koliko ih limitirao. Knjiga koju sam napisao upravo čitaoce uči kako da zatvore vrata prošlosti i lagano otvore vrata novih mogućnosti – kaže Siniša Ubović, autor knjige.

Siniša Ubović

Foto: Promo

U današnje vreme puno je reči o pozitivnom razmišljanju, opraštanju, drugačjem pogledu na ljude i njihove postupke. Međutim, smatra se da ti različiti postupci često ljudima zadaju bol sa kojim ne znaju kako da se nose i nastave dalje uzdignute glave. Trener životnih i motivacionih veština, Siniša Ubović, odlučuje da se pozabavi upravo tim bolom i pomogne ljudima da ga prevaziđu.

Autor je priznao da je puno ličnih iskustava i susreta sa bolom preneo u knjigu kako bi ona bila bolja, realnija i svrsishodnija. Trenutno je u toku priprema scenarija i filma, po ovom romanu, koji za cilj ima da nas kroz ekranizaciju motiviše  da promenimo sadržaje koje često gledamo u kinematografiji i donese neki lepši doživljaj umetničkog stvaralaštva.

– Sve u našem životu može imati dvostruko značenje. Suština je u tome da otkrijemo svoje najveće strahove, sumnje i duboka verovanja koja nam ne služe, i da ih transformišemo u nešto konstruktivno. Svi zaslužujemo divan život činjenicom da smo ovde i da nam je život podaren s dobrim razlogom. Imamo pravo da se razvijamo i da cvetamo jer to je jedini istinski odraz našeg postojanja – iskren je Siniša.

 Pročitaj još:

Aska kao medijski sponzor za najveću Noć knjige do sada

Iva Štrljić: Ne tražim ja ljubav, već ona nalazi mene!

Danas je Svetski dan knjige: Donosimo vam neke od najlepših ljubavnih citataThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Nova knjiga Siniše Ubovića dostigla treće izdanje: Danas u “Noći knjige” autor se druži sa posetiocima!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×