Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mnogo toga uništava: Šta se dešava kada osećate nostalgiju za bivšim dečkom?

Uglavnom kod većine poznanika uvek ima nečeg novog Zbog čega svi uglas kažemo “živeli”, kucnemo čaše i poželimo da iduće godine bude još više dobrih vesti. Međutim, primetila sam da moja drugarica Maja, koja ima fantastičan posao i divnog dečka, uvek nekako stoji po strani, da se retko šali i ne želi da priča o svom životu.

Pitala sam se zbog čega je to tako Kada ima sv ešto se poželeti može, sve dok mi ona jednom prilikom nije priznala da joj sve to ništa ne znači, jer ne može da preboli staru ljubav. Objasnila mi je da se tajno viđa sa bivšim dečkom, da je to ispunjava i da bi zbog njega otišla na kraj sveta, ali da je svesna toga da on neće da napusti ženu i decu, da je jedino moguće da ga viđa onda kada on to hoće, da je pri tom “dužna” da trpi njegovu nervozu, recimo ukoliko je ima loš dan ili ako klub za koji navija izgubi utakmicu.

. – Moja veza sa njim oduvek je bila čudna, viđali smo se samo onda kada je on mogao, jer je pored mene imao još nekoliko devojaka. Kada sam ga pre neki dan pozvala da odemo na piće, on mi je rekao da ga ne zovem više prva i da mu ne dosađujem porukama, već da će on da se javi kada bude mogao. Usput je dodao da ne želi da me povredi, ali da treba da budem svesna da on neće da ima obaveze prema meni – gotovo plačnim glasom odgovorila mi je Maja, devojka za koju nikad ne bih pomislila da može toliko bola da trpi zbog ljubavi. I to zbog čoveka koji to nimalo ne zaslužuje!

Zbog čega se žene odlučuju za upuštanje u tajne veze sa bivšim momcima? Da su bili dobri, verovatno bi ostale sa njima, ali očigledno je da u tim trenucima niko ne razmišlja o lošim stvarima koje su ih razdvojile, već samo o lepim koje su ih neko vreme spajale. Jedna anketa je pokazala da čak 60 odsto muškaraca i 43 odsto žena želi seks sa bivšim partnerom, a druga da dame pomišljaju i na to da su se bivši momci promenili i da sada mogu da im pruže mnogo više.

Čini se da nostalgiju za bivšim dečkom kod većine leči vreme. A ako godinama ne presečete takvu vezu i ne kažete sebi “dosta više”, rizikujete da izgubite dragu osobu koja vas  istinski voli. Maja mi je obećala da će pokušati da zaboravi bivšeg, da mu neće odgovarati na pozive i poruke. A da li će uspeti, pokazaće vreme.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Mnogo toga uništava: Šta se dešava kada osećate nostalgiju za bivšim dečkom?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×