Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Povratak u prošlost: Ovako su naši pevači izgledali na svom prvom nastupu

Mnoge naše domaće zvezde pamtimo kao sad već oformljene pevače, sa dosta albuma iza sebe i hitova, ali kako je bilo kad su bili na početku? Da li ste razmišljali kakvi su i gde bili njihovi počeci?

Krenite sa nama u muzički vremeplov, da vidimo koga se sećate, a koga ne biste nikad prepoznali!

Marija Šerifović 

Marija Šerifović je od malena pokazivala talenat za pevanjem. Ovde je imala 14 godina, a da li mislite da i Njen Glas zvuči kao da je u pitanju glas jedne tinejdžerke? Tako izgleda kada se odrasta uz mamu koja takođe važi za vrhunsku pevačicu. Zvuči kao adekvatna pesma za duet. Uživajte.

Nataša Bekvalac

Od 30e sekunde kreće insert Natašinog nastupa. U Toj Emisiji ona je pevala i igrala, a imala je svega 12 godina. Da li vam ova devojčica liči na pevačicu Natašu Bekvalac danas?

Jelena Tomašević

Naša poznata pop pevačica je svoju karijeru započela u emisiji 3K Dur. Iako je tada bila “devojčurak”, mnogi smatraju da je njen glas i tada zvučao perfektno. Malo ko je mogao da otpeva ono što je ona pevala u toj emisiji. Da li biste je pre prepoznali likom ili po glasu?

Ana Štajdohar

Malo ko zna da je ova pevačica svoj talenat prvi put pokazala u poznatom horu za decu “Kolibri”. Za ovaj solo nastu ona je izabrala pesmu “Oči moje majke” koja , složićete se, nije ni malo jednostavna.

Nikola Rokvić

Da je od početka narodna muzika bila njegov poziv može se zaključiti po izboru pesme sa samo 12 godina. Dobar vokal se i tad primećivao, čak mnogi misle da se ni likom nije mnogo promenio. Šta vi mislite?

Pročitaj još:

Jelenu Tomašević porede sa OVOM svetskom zvezdom! Da li je to naša pevačica dobila dvojnicu?

Haris Džinović ponovo udara na emocije! Ekskluzivno otkriva stihove nove pesme za Asku

Pop, rok i narodni hitovi u džez ritmu: Dok Željko peva, Jovana uživa, a Bosiljčići plešuThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Povratak u prošlost: Ovako su naši pevači izgledali na svom prvom nastupu

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×