Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Bogat novogodišnji program: Odvedite svoje mališane u avanturu sa Deda Mrazom

Tags: deda film koji

Tokom novogodišnje atmosfere koja se polako širi najviše se misli na najmlađe. Svi treba da se trude da deca imaju zanimljivo detinjstvo, lepe uspomene i da budu srećna, s tim u vezi u decembru u našem gradu je dosta toga podređeno upravo klincima.

Imate više načina da upoznate vašeg najmlađeg člana porodice sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i da mu ulepšate praznike. Mi vam nudimo predloge na koji način možete da obradujete decu, a izbor je na vama!

Bioskopi

Film “Deda Mraz i kompanija” je imao svoju premijeru i sada možete da ga pogledate sa svojom decom u Sinepleks (Cineplexx) bioskopima. Zanimljiva avantura Deda Mraza koji pokušava da izleči svoje vilenjake od ozbiljne kijavice kojoj su svi podlegli. Na šta je sve Deda Mraz spreman kada su deca i novogodišnji paketići u pitanju saznajte u ovoj porodičnoj komediji. Uživaćete kako vi, tako i vaša deca.

Postoji sinhronizovana verzija ovog filma za koji su glas pozajmili Nikola Kojo, Jelena Tomašević, Bojan Perić, Simona Ćirović i Nera Stojanović.

Deda Mraz i kompanija

Deda Mraz i kompanija

Film “Padignton 2” je takođe u bioskopima. Porodični film o neodoljivom medi koji živi među ljudima i upada u razne avanture ne bi li učinio neko dobro delo. Gde je avantura tu je i neka nezgoda, sve to upakovano uz dobar humor predstavlja uživanje za sve generacije. Topla priča za zimski novogodišnji period.

Padington crtani

Foto: Profimedia

Film “Sam u kući” je kultni film koji asocira na Novu godinu. Šta se dešava kada tinejdžer neplanirano ostane sam u kući i susretne se sa provalnicima? Ovaj film je za ljubitelje kućne atmosfere. Ukoliko vam se ne ide van kuće, u bioskope, uključite vašim mališanima ovaj film ,ušuškajte se s njima u krevet i uživajte.

Pozorišta

Predstava “Ponoćne čarolije” je prava razbribriga za decu, a i za roditelje. Ovu predstavu čini sjajna glumačka ekipa (Brankica Sebastijanović, Luka Raco, Stefan Radonjić, Anita Stojadinović i Vladimir Vučković) koja želi decu da nauči vrednostima kao što su zajedništvo i drugarstvo. Oni na autentičan način prenose novogodišnju atmosferu i lepu energiju, zat požurite i kupite svoje karte na vreme.

dečja predstava, Brankica Sebastijanovic i Luka Raco, Ponoćna čarolija

Foto: Željka Dimić

Predstava “Brankove igrane čarolije” je takođe nešto što su glumci osmislili za najmlađe uz dodelu paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom. Ovde glavnu ulogu između ostalih ima, ni manje ni više nego, poznati Branko Kockica. Nasmejaće vas do suza, razvedriti i ono što je najvažnije vašem detetu će ostati decembar u lepom dećanju. Nabavite karte za vaše dete brzo jer su mesta ograničena.

Ulice samo za decu

Šetajući glavnom pešačkom ulicom našeg grada možete da naletite na čiku sa belom bradom, brkovima i u crvenom odelu. Prepoznaćete da je Deda Mraz u pitanju po velikom džaku koji ima na leđima i osmehu s kojim prilazi mališanima. Zabeležite lep trenutak i oplemenite običnu šetnju jednom fotografijom. Deda Marazovi su uvek raspoloženi za to.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Pored fotografisanja i druženja, primetićete i razne štandove po ulicama tokom decembra, a i januara. Poznate ulice Otvorenog srca, na Novom Beogradu kao i u Starom odišu porodičnom energijom. Na štandovima koji su nanizani jedan do drugog, postoji obilje svega što jedno dete može da poželi za ovaj period u godini. Tu su: muzika, uvek neki interesantan program, dosta slatkiša, mnogo nasmejanih ljudi na jednom mestu i naravno lepe dekoracije. Lepo se utoplite, spremite foto aparate i prošetajte sa najmlađima.

Neka praznična atmosfera počne!

Pročitaj još:

Šljokičava, sjajna ili samo potpisana čestitka? Nije važno, ako ste je lično napravili!

Bliži se Nova godina, obradujte najbliže i zapakujte poklone na originalan način!

Ne mora samo drvo da se ukrašava! Okitite dom za Novu godinu sa “jelkom bez jelke”This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Bogat novogodišnji program: Odvedite svoje mališane u avanturu sa Deda Mrazom

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×