Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Snežna čarolija na staklu: Iscrtajte prozore novogodišnjim motivima

Da li ima išta lepše nego probuditi se u toploj sobi i pogledati kakvo je vreme napolju Kroz prozor oslikan novogodišnjim motivima? Koliko dom postane topliji kada svi okupljeni zajedno posmatrate sneg koji pada kroz staklo na kojem je nacrtana bela snežna pahulja?

Nova godina daje mogućnost da se igrate sa ukrašavanjem i da vašu maštu upotpunite. Kako bismo vam pomogli u tome pozvali smo dizajnera Milena Petković koja nam je pokazala kako nastaje najlepša praznična čarolija upravo na prozoru.

Za ovakav posao vam nije potrebno mnogo vremena, a što je najvažnije dovoljna je jedna vlažna maramica pa da obriše sve šare sa stakla.

Pratite Milenina uputstva i saznajte kako da ukrasite svoj dom. Ukoliko niste dovoljno kreativni ili prosto ne umete da baratate četkicom za slikanje potražite Milenu koja će vam pomoći. Nju možete naći na društvenim mrežama klikom OVDE.

Pročitaj još:

Napravite papirne figure i ukrase od kojih zastaje dah! Upoznajte se sa tehnikom “kvilinga”

Korak po korak: Napravite sapun po domaćem receptu!

Unikatno i idealno za svaki sto: Ovako nastaje najfinije porcelansko posuđeThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Snežna čarolija na staklu: Iscrtajte prozore novogodišnjim motivima

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×