Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mnoge žene joj zavide: Adrijana Lima u zagrljaju jednog od najvećih zavodnika

Jedna od najpoznatijih manekenki sveta juče je upoznala Rikija Martina sa kojim se provodila na jednom prijemu. Njima je društvo pravila i pevačica Rita Ora.

Kako bi se taj trenutak ovekovečio, Adrijana je objavila njihovu fotografiju na Instagramu, a munjevitom brzinom su se ređali komentari fanova koji su bili ljubomorni što oni ne mogu da budu u takvom društvu. Bilo je i onih koji su delili komplimente na izgled svo troje.

💖✨Met these beautiful souls last night @ritaora @ricky_martin, I usually don’t post #tbt posts, but they surely did make it special, how refreshing to meet 2 beyond talented musicians that I happen to be a fan and to have the chance to feel how genuine, sincere, beautiful hearted they are….. I can affirm what a honor to have the opportunity meet you. Much love and much success to come on your ways from the bottom of my 💜 💖❤️ ✨

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

– Upoznala sam prošle noći ove divne duše. Kako je osvežavajuće upoznati dva neverovatno talentovana muzičara čiji sam fan i osetiti koliko su ispravni, iskreni, prelepog srca. Bila je čast to što sam dobila priliku da vas upoznam – napisala je Adrijana u opisu fotografije.

Podjednako oduševljen bio je i latino zavodnik Riki Martin koji je takođe sa fanovima podelio fotografiju.

With Rita and Adriana. Hermosas! #ArtBasel #Miami

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

– Sa Ritom i Adrijanom. Lepotice – kratko je naveo pevač.

Pročitaj još:

Uhvaćena na delu: Adrijana Lima u ljubavi sa turskim piscem

Bez Jarića: Adrijana Lima je juče proslavila rođendan, a zbog jednog detalja je i plakala!

Ovo je poznata lepotica poručila ženama: Adrijana Lima prekinula tračeveThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Mnoge žene joj zavide: Adrijana Lima u zagrljaju jednog od najvećih zavodnika

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×