Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Pop, rok i narodni hitovi u džez ritmu: Dok Željko peva, Jovana uživa, a Bosiljčići plešu

Utisci su još sveži, puno pomešanih emocija je bilo te večeri, ali jedno je sigurno- svi su nasmejani pratili koncert i takvi otišli kući.

Željko Joksimović, koncert, dva sveta

Foto: Dragan Mujan

Željko je svoj koncert nazvao “Dva sveta” i odlučio da u duhu novogodišnje euforije, koja počinje već sa prvim danima decembra, pospeši taj duh i napravi koncert u džez i sving ritmu.

Pored svojih, on je obradio i pesme svojih kolega.

Pevaču su na bini društvo pravili muzičari Kapital Sving Benda, njegov bend, kao i tri devojke koje su bile prateći vokali.

Željko Joksimović, koncert, dva sveta

Foto: Dragan Mujan

Nakon  pola sata kašnjenja, koncert je započet pesmom Tome Zdravkovića “Kiša je padala” koju je publika odmah pozdravila gromoglasnim aplauzom. A nakon toga, hitovi su se samo nizali.

Svaka pesma je bila priča za sebe, ali nekoliko njih se ipak izdvojilo kao posebno interesantne: Miljacka (Halid Bešlić), Ne kuni me majko (Luis), Vlajna (Tozovac), Kada padne noć (Riblja čorba). Ko bi rekao da ovakve pesme mogu dobro da zvuče u džez ritmu?!

Željko Joksimović, koncert, dva sveta

Foto: Dragan Mujan

Što se tiče njegovih pesama, najveći aplauz je dobila interpretacija numere “Mišel” kao i hitovi iz 1999. i 2001. godine “Habanera” i “Prva si počela”.

Kad su krenule njegove savremenije pesme, publika je sarađivala i svaku propratila aplaudiranjem.

Željku su iz prvog reda podršku pružile supruga Jovana kao i ćerka iz prvog braka, Mina.

Jovana Joksimović, Željko Joksimović, koncert, dva sveta

Foto: Dragan Mujan

Bilo je i dosta kolega koji došli na koncert, ali su najviše pažnje privukli Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, pogotovo dok je išla numera “Ludak”. Njih dvoje su uz tu numeru hrabro i sa stilom zaplesali ispred bine, što je i sam Željko pohvalio javno, a onda i publika aplauzom.

Jelena Tomašević, Ivan Bosijčić

Foto: Dragan Mujan

Romantične scene su se nizale tokom čitavog koncerta, puno parova je posetilo Sava Centar, kako mladi tako i stariji i svi su se zaljubljeno njihali slušajući Željkove obrade pesama, pogotovo dok je išla pesma “Ljubavi”. Za tu numeru čitava scenografija je bila u crvenoj boji i na video bimovima su bili motivi latica od ruža. Romantično, zar ne?!

Koncert je bio pun iznenađenja, pa je tako zadivio sve prisutne otpevavši pesmu “Nije ljubav stvar” na španskom jeziku zajedno sa svojim pratećim vokalima. A, u jednom momentu, na bini se pojavila harmonika, koju je Željko sam odsvirao.

Željko Joksimović, koncert, dva sveta

Foto: Dragan Mujan

Energija je bila na vrhuncu sve vreme, međutim, uz pesme “Zver” i “Milimetar” ceo Sava Centar je bio na nogama.

Svi prisutni su pomenute pesme u glas pevali sa Željkom od početka do kraja. Nakon dva sata pevanja, Željko je tim pesmama i završio koncert.

Željko Joksimović, koncert, dva sveta

Foto: Dragan Mujan

Ostale fotografije sa koncerta možete pogledati u našoj galeriji.

DRM_0749Jovana Joksimović, koncertNina Radulović, Filip KarjinovićDejan Petrović, Big BendIlda Šaulićkoncet željka joksimovića, publikaŽeljko Joksimović, koncert, dva svetaŽeljko Joksimović, koncert, dva sveta

Ostala su još dva koncerta na istom mestu, 8.  i 21. decembra. Ako niste još  nabavili svoje karte uradite to što pre, jer je koncert 8. decembra već rasprodat.

Pročitaj još:

Željko Joksimović: Ljubav bez pesme ne ide

Bračni par dobio devojčice! Porodila se Jovana Joksimović

Glamurozna žurka Joksimovića: Poznati do zore slavili rođenje Željkovih bliznakinjaThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Pop, rok i narodni hitovi u džez ritmu: Dok Željko peva, Jovana uživa, a Bosiljčići plešu

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×