Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Njih dve su bile hit devedesetih, a evo zbog čega one i danas dižu prašinu gde god se pojave!

Sestre Bizetić, devedesetih godina su bile popularne zajedno sa svojim ocem, sa kojim su činile trio humorističke emisije “BB šou”. Samu emisiju je režirao upravo njihov otac, Boris Bizetić i prikazivala se na televiziji od 1994. godine do 2002. godine kada je emitovana poslednja sezona.

Bizetić family 🙂 #dorisbizetic #anitabizetic #borisbizetic #bbshow #rokerismoravu #family #bizetici #nostalgija #estradneslike #estradnanostalgija

A post shared by ESTRADNE_FOTKE⬆⬆🔝FOLOW🔝⬆⬆ (@estradne_fotke) on

Tih devedestih godina, u vremenu bez interneta i kada je televizija dominirala, sestre Bizetić su stekle popularnost i postale prepoznatljive po svom modnom stilu, koji je potpuno odgovarao tim godinama i vukao ka osamdesetim.

Međutim, danas, u dvadeset i prvom veku, njihov stil se ni malo nije promenio. Svojom pojavom mame poglede i skreću pažnju Gde God da se pojave.

Sestre Bizetić

Foto: Dragan Mujan

Za njih se misli da je “vreme stalo”, da su ostale u osamdesetim. Mnogima je interesantno to što su tako dugo verne svom stilu, dok drugi smatraju dosadnim.

Bilo kako bilo, ovako nasmejane reklo bi se da uživaju u svemu tome i da ništa ne planiraju da menjaju. Znate za onu izreku, da dobre stvari ne treba menjati?!

Jednom prilikom su i izjavile u medijima kako vole muziku tog vremena i zbog toga i održavaju svoj stil.

Sestre Bizetić imaju svoj ju tjub kanal, koji zajedno vode i snimaju svoje emisije, a pored toga Doris Dragović paralelno gradi i svoju muzičku karijeru.

Kako vama izgledaju sestre Bizetić nakon toliko godina?

Pročitaj još:

Obukle se u belo pa rekle DA: Kad Frajle slave ljubav, to izgleda OVAKO

Koncert prepun emocija: Kaliopi izvela fana na binu, pa s njim zaplesala

Izgovorio “DA” u krugu najbližih prijatelja: Oženio se Stefan KapičićThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Njih dve su bile hit devedesetih, a evo zbog čega one i danas dižu prašinu gde god se pojave!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×