Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Saznajte sve o njemu i pre prvog sastanka: Kakav je muškarac ako je Bik u horoskopu?

Muškarac Bik je po pravilu jedna izuzetno odlučna osoba koja naprosto zna šta želi u svakom trenutku. Oni sve uglavnom rade planski i retko kada odstupaju od ciljeva koji su zacrtali. Eventualno mogu da odstupe onda kada shvate da im je to u interesu. Budući da sve vole da proračunavaju i posmatraju u dugoročnom planu, za njih se retko kada dešavaju neka iznenađenja, posebno ne ona za koje ne bi imali rešenje.

Njima je prioritet posao, novac, ambicija, karijera, pa tek onda ljubav. To ne žnači da nisu emotivci, ali naprosto, uglavnom se zaljubljuju tek u onim trenutcima kada shvate da im je karijera stabilna. Ako za vreme razvitka karijere i imaju neku emotivnu vezu, ona uglavnom bude veza koja nije toliko ozbiljna i unutar nje ne planiraju budućnost direktno. Muškarci Bikovi su uglavnom verni i jednostavno stabilni, a kada imaju svoju porodicu, ona za njih predstavlja ostvarenje sna. Brižni su i kao roditelji i kao muževi. Ako planirate da osvojite nekog muškog Bika, moraćete da date sve od sebe, jer to nije toliko „lak zadatak“. Oni vole dame odmerene lepote, velikog stila i još većeg šarma. Muški Bikovi su talentovani za sport i njime trebaju uvek da se bave, makar i u rekreativnoj formi, jer je to važno za njihovu ravnotežu tela i duha koju vole da održavaju.

” Ako ne uspe iz prvog puta, pokušavaće iznova i iznova ”  to je mantra svakog muškarca rođenog u Znaku Bika. U očima autsajdera muškarac  Bik ponekad deluje  sporo i nezgrapno, ali  ako budete mahali crvenom maramom  ispred njegovog nosa videćete koliko je brz, energičan i okretan.

Kao bik koji napada matadora  uzdignute glave i rasirenih nozdrva i muškarac Bik se suočava sa svakim izazovom ponosno i odlučno. On je oličenje istrajnosti, odlučnosti i snage. Prema tome, izazivate ga na sopstveni rizik, jer  je muškarac Bik veoma temperamentne naravi i neće oklevati da je ispolji.

On je postojan u svojim ciljevima i kada jednom donese odluku, veoma tvrdoglav. Muškarac Bik  je strpljiv i radoholičar. On ume i da svojski potegne i zasuče rukave određeni vremenski period, ukoliko zna da ga na kraju očekuje satisfakcija ili nagrada. Muškarac Bik je od onih osoba koje teže velikom novcu ili bogatoj nagradi. Vole da su okruženi materijalnim dobrima i luksuzom.

Muškarac Bik je Zemljani znak, i kao takav  voli sve što je opipljivo i materijalno. Valjanje u luksuzu je iznad svega jedan od  njegovih omiljenih hobija. Ume da bude veoma taktičan, ali i naklonjen rafiniranim stvarima kao što su kvalitetna i ukusna hrana,  dobra vina, luksuzan nameštaj, umetnički predmeti, dobri automobili i materijalna dobra.  Muškarac Bik jednostavno voli da je okružen  komforom i luksuzom. Udoban život je  ono čemu teži i pravi je hedonista.

Muškarac Bik  je tradicionalan i mudar. On  je džentlmen, prava Bečka  škola,  neko ko će vam otvoriti vrata i pridržati ih, i  doneti   poklon na  prvom sastanku. Pažljiv i mio, sa velikim tužnim očima, deluje stidljivo  ali odiše svojevrsnim šarmom.   Njegov  cilj u životu je da ima udoban dom, toplo ognjište, pravog partnera i dobar život. Voli sigurnost u svakom smislu, kako u poslu tako i u ljubavi i karijeri i drugim životnim poljima. Poznati muškarci  rođeni u znaku Bika:  Bono, David Beckham, Dennis Rodman, Fred Astaire i Pierce Brosnan.

Zemljani, snažan  i jak, muškarac Bik   u životu i ljubavi voli da se prepusti svim blagodetima. Izuzetno je  senzibilan  te bolje reaguje na suptilne i nežne dodire nego na grubosti. Kada je zaljubljen sva njegova mudrost nestaje i tada je spreman na svakojake ludosti. Veoma voli da je zaljubljen i da ima nekoga pored sebe, to predstavlja jak motiv u svemu [to radi. Njegov temperament u stvari je rezultat duboko utemeljene strasti.

Bik ne voli površne odnose u ljubavi. On sve prihvata  zdravo za gotovo, pa ako zaista ne nameravate ništa ozbiljno sa njim, nemojte koristiti  fraze kao što su  ” pauza ”  u vezi  ili “otvorena veza “. Ove reči ne postoje u njegovom rečniku .

Njegov Vladar je  Venera, te  muškarac Bik  pokazuje iznenađujuću  dozu romantizma kada  je u vezi, iako je njegova forma romantike krejnje jednostavna. On od partnerke  očekuje da mu je najbolji prijatelj, saputnik u dobru i u zlu, i ljubavnica do kraja života. Obećanja su neraskidive zakletve za ovog muškarca i on će sebe dati do maksimuma u vezi i braku. Pouzdan kao što jeste, nikada neće obećati nešto što neće moći da ispuni.

On je dosledan i traži bliskost u vezi ali i rešen i daće sve od sebe u pokušaju da stvari funkcionišu. Dakle, muškarac Bik nije neko ko olako shvata vezu, niti je nestalan  ljubavnik, u smislu da leti sa cveta na cvet. Kada Bik muškarac jednom izabere partnerku u ljubavi, postaje veoma posesivan i  brižan,  i posvećen vezi do kraja.

Muškarac Bik ima široku paletu svojih poštovalaca. Svi oni koji vole staromodne manire i tradiciju i sve što je povezano sa istim okupljaju se oko muškarca rođenog u znaku Bika.  Nežan u ljubavi, muškarac Bik  je snažan i senzualan  u spavaćoj sobi. Seks za muškarca rođenog u znaku Bika predstavlja umetnost, i sklon je da ga dovede do perfekcije. Nema žurbe kada ste u krevetu sa muškarcem rođenim u znaku Bika. On  je izvrstan ljubavnik, kao što je virtuoz na svom  muzičkom instrumentu. Na vašem telu će ispisati dodirima najlepše note ali istovremeno  obraćajući pažnju na vaše želje i potrebe.

Muškarac Bik se dobro slaže sa sledećim znakovima u Astrologiji:  Devica, Jarac, Rak i Riba.

Kako razumeti muškarca rođenog u znaku Bika

Kada je muškarac Bik u pitanju neophodno je da znate da je on izuzetno tvrdoglav,  u svakom smislu te reči. No to ne znači  uvek i nesto loše, jer ova osobina muškarca Bika  čini jedinstveno upornim i muškarac Bik  će završiti sve što je počeo. Ovaj gospodin je veoma oprezan i obazriv  u životu i iz predostrožnosti uvek ide na sigurno.  Avanturu će ovaj muškarac uvek žrtvovati zarad praktičnih stvari i iz razloga što ne voli promene. Jedino kada je siguran pokazuje svoje pravo lice.

Muškarac Bik napornim  radom  stiže do onoga  što ima i može biti sebičan kada je reč o njegovim omiljenim stvarima, tako da postoji  granica  koju sam postavlja, a vezano za to šta će podeliti sa vama. On nije škrt, rado će podeliti lepe trenutke sa partnerkom i  prijatljima.  Ispod  njegove mirne i naizgled staložene prirode, krije se velika upornost.  I jos nešto, ukoliko pozajmite stvar od ovog muškarca, postarajte se da istu vratite u skladu sa dogovorom.

Muškarac Bik i novac

Muškarac Bik  voli dobar  život i budite sigurni da će i partnerku razmaziti i podeliti deo tog luksuza sa njom. Muškarac Bik nije pohlepan, ali jeste materijalista i učiniće svaki napor da postigne finansijsku sigurnost u životu.Investiraće samo u poslove koji su bezbedni i koji će sigurno dati rezultete.

Usmeren na praktičnost, muškarac Bik  uvek će dobro odmeriti svaku kupovinu ali neće žrtvovati kvalitet samo da bi uštedeo. Za muškarca Bika važi ona Engleska poslovica: “Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari”. On kvalitet uvek stvalja na prvo mesto.  Bik voli da je okružen stvarima koje će da traju.

Muškarac Bik i oblačenje

Muškarac Bik voli  prefinjenu modu te će istaći svoju garderobu tako da možete očekivati da ga vidite često sa kravatom i u odelu. Bik voli da prati  modnu scenu i  uživa u kupovini kvalitetne odeće i obuće. Kod ovog muškarca zlato i pozlata nije isto. Trgovci će morati da nauče to kada je on u pitanju. Muškarac Bik se oseća zadovoljno dok nosi kvalitetnu  odeću i obuću ali to nikada neće staviti u prvi plan niti paradirati. On jednostavno kupuje da sebe zadovolji.

Muškarac Bik i veze

Muškarac Bik je rezervisan i deluje da je obuzet samim sobom za one koji ga ne poznaju. On nije neko ko sa lakoćom upoznaje nove ljude već će učiniti svojim šarmom da mu se sami približite.

Dokle god  je njegova partnerka  posvećena njihovom odnosu, muškarac Bik  će učiniti sve za uspeh njihove zajednice. Naizgled miran i staložen, ovaj muškarac može biti izuzetno ljubomoran i posesivan i tada će pokazati drugu stranu svoje prirode, ako je to neophodno. Dakle, i kada je partnerka u pitanju i kada se radi o prijateljima, muškarac rođen u znaku Bika je veoma posesivan i nije rad da ih deli sa drugima.

Muškarac Bik i romansa

Muškarac Bik  je nežan i senzualan, neko ko voli romantična udvaranja, ali praktikuje mnogo strpljenja pre ulaska u vezu. Njegov glas i maniri su uglavnom smireni, deluju  umirujuće, pa čak i lekovito. To je ono što će vas odmah kao magnetom privući ka njemu. Bik se pasivno udvara.

Muškarac Bik nalazi zadovoljstvo u toplini fizičkog kontakta, ali nije previše smeo u spavaćoj sobi iako bi pravi partner mogao to da promeni. Muškarac Bik nije avanturista, ali muškarac rođen u znaku Bika definitivno nije dosadan ukoliko ima prvavu partnerku pored sebe, a njegova izvanredna izdržljivost čini ga odličnim ljubavnikom.

Kakvog je zdravlja Muškarac u znaku Bika

Visok stepen izdržljivosti i snage čine muškarca Bika zdravim, iako često postoji opasnost od suvišnih kilograma jer ima odličan apetit i ljubitelj je kvalitetne hrane… Ipak, mnogi muškarci rođeni u znaku Bika vode računa o gojaznosti i tada uspešno primenjuju svoju legendarnu snagu volje da bi smršali.
Najosetljivije tačke kod muškarca Bika su vrat i grlo.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Saznajte sve o njemu i pre prvog sastanka: Kakav je muškarac ako je Bik u horoskopu?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×