Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Šta ste u podznaku? Ako ste dupli Bik, ovo morate da znate o sebi!

Bik u podznaku Ovan

Dosta “teška” kombinacija znaka i podznaka. U globali, radi se o osobi koja je veoma uporna i stabilna. Međutim, ovakva ličnost gotovo sigurno nije značajno fleksibilna ili nije neko ko bi mogao da se tumači kao popustljiv ili spreman na kompromise. Može se zaljubiti u osobu koja je spremna da bude njegova verna senka i da potvrdno klima glavom na sve što on ili ona izgovori.

Bik u podznaku Bik

Dupli Bik je kao nepročitana knjiga. Naslov deluje primamljivo, ali nikada ne znate šta se unutra može pronaći. Sve loše predispozicije Bika kod ove osobe su jako naglašene. Pozitivno je to da je ovo Osoba sa izuzetnim ambicijama, ali često može biti beskrupulozna i slabo emotivna. U ljubavi traži sigurnu luku, voli veze bez mnogo oscilacija u kojima on ili ona vodi glavnu reč.

Bik u podznaku Blizanci

Biku može se reći najviše odgovara podznak Blizanaca. Ova Osoba definitivno dobija najbolje predispozicije od oba znaka. Ova osoba je dosta staložena, ali i dovoljno raspoložena. Dovoljno ambiciozna, ali i ume da se odmori i da sebi priušti malo zabave. U ljubavi je dovoljno fleksibilna, da može sa mnogima da se uklopi. Voli snažno, vešto zavodi, a u krevetu ume da briljira.

Bik u podznaku Rak

Biku pored Blizanaca odgovara i Rak kao podznak. Ova osoba je neko ko je snažan, ali ispod te ljušture zarobljeno je jedno izuzetno emotivno biće. On može da bude jako uspešan u privatnom biznisu, ali mu prijaju i mnogi kreativni poslovi, kao i poslovi povezani sa umetnošću. On kada voli voli maksimalno, predaje se svom silom. Pobornik je dugih veza sa mnogo ozbiljnosti.

Bik u podznaku Lav

Ova osoba je dobra za sebe, ali nije najbolja za druge. Ona je jako teška za saradnju, malo ko će je razumeti, a još manje ko će uspeti da istoleriše svu njenu jačinu duha i snagu karaktera koji projektuje na druge. Osnova ličnosti je dobra za privatni biznis i baratanje novcem. I u ljubavi je materijalna osoba, voli jake ličnosti, koje su samostalne i sa kojima zajedno mogu da uživaju.

Bik u podznaku Devica

Bik sa podznakom u Devici je osoba koja je veoma precizna, uporna, vredna, ali i galantna. Ovo je pravi šmeker, koji ume da se predstavi na pravi način i dominira u društvu. U poslu voli da bude na vrhu i ka istom teži. Ne zadovoljava se malim pozicijama i platom. U ljubavi mnogo pruža, ali u zavisnosti od perioda, može da bude i avanturista. Porodica mu je jako važna.

Bik u podznaku Vaga

Ono što Vaga iz podznaka daje Biku, je pre svega fleksibilnost, i zbog toga je ovo dobra kombinacija znaka i podznaka. U globalu, Vaga osim fleksibilnosti Biku daje i kreativnost, zbog čega ova osoba može lepo da se ostvari u umetnosti. Kada je ljubav u pitanju, ova osoba mnogo pruža, pre svega je stabilna i ima strogo izdefinisane želje. Jako retko je sklona avanturama.

Bik u podznaku Škorpija

Bik koji u svom Podznaku skriva Škorpiju, je osoba koja je na prvi pogled snažna, ali generalno, veoma je kompleksna, nimalo jednostavna i u svojoj ličnosti krije mnogo mistike. Treba da prođe izuzetno mnogo vremena da bi ste ovu osobu kako biste znali o kome je reč. U ljubavi je energican, moguće da bude čak i avanturista, a za vezu traži tolerantne i fleksibilne osobe.

Bik u podznaku Strelac

Bik sa podznakom u Strelcu je osoba čije drugo ime je ambicija. To je neko ko jako dobro ume da pronađe put do uspeha. Izuzetno proračunata osoba koja gotovo ništa ne prepušta slučaju. On prosto ima rešenje i za situacije koje se čine bezizlaznim. U ljubavi mnogo pruža, a mnogo i zahteva. Definitivno spada u onu vrstu osoba koje se zaljube jednom istinski za ceo život.

Bik u podznaku Jarac

Bik sa podznakom u Jarcu je veoma ambiciozna osoba. To je neko ko jako dobro ume da posmatra svet oko sebe, veoma visprena osoba koja brzo razmišlja i brzo donosi odluke. Ima ispravna gledišta, može biti veliki moralista, ali ne lažni. Kada je reč o ljubavi, voli tradicionalne veze, koje podrazumevaju javnu ljubav, sa predispozicijom ozbiljnosti ili veze u zakonskoj formi.

Bik u podznaku Vodolija

Bik sa podznakom u Vodoliji je osoba koja će vredno raditi i stvarati svoje materijalno dobro, ali će isto tako uvek uvažiti druge ljude i biti neko ko pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Ovo su osobe koje su hrabre, odvažne, ali imaju veoma izraženu intiuciju i maštu. Ljubav je za njih možda i najvažnija oblast u životu, pa su spremni na moge ustupke kako bi im ljubav opstala.

Bik u podznaku Ribe

Bik sa podznakom u Ribama je osoba koja se ne može tako lako definisati. Ribe u podznaku daju dobru intuiciju, veliki energetski naboj, šarm, ali i duhovitost. Ova osoba je vredna, ali će uvek uzeti odmor da hedonistički uživa u podovima svog rada, odnosno zarade. U ljubavi može da bude sklona avanturama, a kada pronađe pravog partnera, može da pokaže fleksibilnosThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Šta ste u podznaku? Ako ste dupli Bik, ovo morate da znate o sebi!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×