Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Vatra ili led: Kako se Vage slažu sa ostalim horoskopskim znakovima?

Kako se slažu Vaga i Ovan

Ovan i Vaga se obavezno sretnu bar jednom u životu ali retko kada ova veza završi brakom. Privlačnost je neosporna, ali vremenom im se povećaju apetiti i jedno drugom postanu nezanimljivi. Posle dužih pauza lako se vrate jedno drugome. Najbolje je kada je muškarac Ovan a žena Vaga.

Kako se slažu Vaga i Bik

Ovde bi moglo biti priče o braku posle trećeg sastanka. Puno romantike, nežnih noci, večera uz sveće, šetnji pored reke… Slični su, slični, toliko da im kad tad postane strašno potreban neko bar malo različit! Najbolja od svih kombinacija u periodu rane mladosti.

Kako se slažu Vaga i Blizanci

Ovo je odlična veza i u psihičkom i u fizičkom smislu. Jedno drugo razumeju i ove veze uspevaju uprkos brojnim neprijateljima i ”zlim jezicima” kojih ovde uvek bude. Blizanac je sklon i dalje prevarama ali Vaga to nikada neće saznati.

Kako se slažu Vaga i Rak

Ono što ih najpre spaja je činjenica da ni minut ne mogu sami! Nežni i čulni, dosta drže do intime što im odnos čini lepšim i čarobnijim. Problem Vaga međutim može da se nakostreši kada Rak počne da menja raspoloženja brzinom svetlosti, jer joj time remeti sigurnost. Nestabilna veza.

Kako se slažu Vaga i Lav

Ovde niko nigde ne žuri. Sve se odvija polako i s uživanjem. Naoko izgledaju kao da su profesionalci u življenju, uživanju, provodu, zabavljanju… Oboje vole spektakle, grandiozni su i veličanstveni kada su zajedno, jedno drugom daju potreban šarm (Vaga Lavu) i slavu (Lav Vagi). Vaga će se nesebično diviti Lavu, te ova veza ima velike nade za uspeh.

Kako se slažu Vaga i Devica

Devica je intelektualni znak za razliku od Vage kojoj je najvažnije da uživa i bude lepa, bilo da se kao Vaga nađe muškarac ili žena. Samim tim će im manjkati svakodnevna komunikacija, ali ako je Vaga muškarac onda će se Devica pored njega osećati sigurno i opušteno.

Kako se slažu Vaga i Vaga

Vaga je znak koji se snebiva i znak koji ovde naprosto mora da pokrene inicijativu. To je ujedno i najveći problem ovog odnosa. Koja će od ove dve Vage biti lider odnosa.. Sve ostalo će biti spontano i lako… Osim toga muškarac Vaga može biti u naletima ljubomoran na ženu Vagu zbog lepote, ženstvenosti i privlačenja pažnje.

Kako se slažu Vaga i Škorpija

Vaga će lako probuditi najstrastvenije Škorpijine želje, dok će Škorpija Vagu strpati u svoj svet, okovati je i čuvati samo za sebe. Njoj će se to jako dopasti za neko vreme, ali ako potraje poželeće da beži glavom bez obzira. Zato je u ovom odnosu veoma bitno da Škorpija bude svesna da ne sme da “uguši” Vagu.

Kako se slažu Vaga i Strelac

Vaga će na kilometar nanjušiti da se u blizini nalazi Strelac. Ovde lako i brzo dolazi do zaljubljivanja, maštovitog sexa, zajedničkih putovanja, planova za budućnost…Vaga će Strelcu uvek dati dovoljno slobode, ali će se opet namučiti da ga zadrži pored sebe (pogotovo ako je muškarac Vaga).

Kako se slažu Vaga i Jarac

Vagi treba mnogo pažnje, ljubavi i nežnosti, a od Jarca može dobiti sve to samo malo više u materijalnom obliku kroz novac, poklone i sve što je potrebno za uživanje, Jarac sa druge strane traži sigurnost i poneku iskru strasti što će pored Vage sigurno imati ako je on prvi ispunio tražene uslove. Vrlo komplikovan odnos u kome su neophodni kompromisi.

Kako se slažu Vaga i Vodolija

Ovo je razigrana veza, česta i zabavna. Jedno drugom će se i dve godine nakon veze, a i u braku kasnije udvarati, i ponašati se kao da su se juče tek upoznali. Jak sexualan naboj. Vodolija odlučuje o svemu je je Vaga neodlučna. Vodolija će u nekom trenutku veze morati da postane “čvršća” i da preuzme inicijativu.

Kako se slažu Vaga i Ribe

Ono što im je najbitnije i zajedničko je večna ljubav! Jedna jedina, prava pravcata… Oboje će se sto puta u životu opeći dok ne dođu do svoje definitivne priče. Kao usputna stanica su jedno drugom okrepljenje i snaga, kao poslednja haos i lom, nemaju poverenja, dolazi i do skandala.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Vatra ili led: Kako se Vage slažu sa ostalim horoskopskim znakovima?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×