Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Muškarci u ova četiri znaka Vas mogu razočarati u krevetu: Seks s njima može biti debakl!

I onda se dogodila strast, koja je sve samo ne strast,….Bivate razočarani i nemate racionalno objašnjenje. Možda je vaš novi partner rođen u nekom u ova četiri znaka, piše astrosavet:

Blizanci

Mužkarci rođeni u znaku Blizanaca su generalno velike mozgalice. Oni sigurno tokom seksa razmišljaju. Ako ste pomislili da je ovo prednost, izuzetno ste se prevarili. Ovo je jako velika mana, posebno kada se ima u vidu da oni svojim razmišljanjem Mogu potpuno da upropaste vatreni čin. Takođe, skloni su da pričaju, zapitkuju, na veoma nestrastven način, što može biti frustrirajuće po partnerku.

Devica

Muška Devica je detaljista, perfekcionista i komformista. Ove kombinacije osobina sigurno jako teško njega mogu naterati na spontan seks. On mora da se najpre istušira, pa da obavi rituale, što već dovoljno može da ugasi početnu strast koju je partnerka imala. Ona koja od svog muškarca očekuje da ima inicijativu, od Device može da dobije samo jedan kraći talas strasti, a možda i gomilu pridika i raznih zamerki.

Strelac

Muški Strelac ume da bude dosta konkretan kada je seks u pitanju. Zbog toga postoji rizik da predigra bude svedena na minimum, a romantika na nulu. Osim Toga, prljava mašta koju Strelčevi imaju, će se retko kojoj dami dopasti, pa njihove “uvrnute” želje i volja za raznoraznim eksperimentima, mogu da dovedu partnerku u situaciju da se razmišlja da potraži nekog partnera sa uobičajenim željama.

Ribe

Muške Ribe će u seksu delovati kao da su ludo zaljubljeni u Vas. Bilo da ste s njime u braku milion godina ili da je to prvi seks koji se dogodio spontano. To može dovesti do nejasne percepcije njih od strane partnerke. Osim toga oni mogu zahtevati da i partnerka pokaže jednaku strast i ljubav, a ako to ne učini, on se neće sa jednakim žarom angažovati oko zadovoljenja dame, već se zadovoljiti samo sebe.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Muškarci u ova četiri znaka Vas mogu razočarati u krevetu: Seks s njima može biti debakl!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×