Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Iskričav i elegantan pariški šik: “Avenue Foch” nova kolekcija Igora Todorovića

Igor Todorović je sinoć predstavio svoju novu kolekciju pod nazivom “Avenue Foch”.

Modeli su inspirisani glamurom i to onim jedinstvenim koji stiže direktno iz Pariza, a Todorović je ovom sjajnom kolekcijom i specifičnim modnim izrazom predstavio pravi fransuski šik.

Igor Todorović

Foto: Dragan Mujan

Revija je bila podeljena na dve celine, sa dekoltiranim i smelim haljinama, ali i svedenim modelima, a brojne poznate ličnosti su uživale u novim modelima poznatog kreatora.

Kolekcija je spoj retro glamura i modernih modnih detalja, poput škljokica i krzna i boja poput crne, crvene, plave, bele pa sve do zlatne.

– Ideja je ponikla iz francuske priče koja je meni uvek inspiracija. Ove godine je tema Dalida, žena koja je ikonografski lik Francuske i ovo je moj omaž njoj. Osamdesete koje se vraćaju na velika vrata, iskričave i šljokičave na momente u kojima je sve bilo dozvoljeno. Tkanine su bile pažljivo birane, šljokice za osamdesete, s krzno i brokati kako polako ulazimo u devedesete. Crvena haljina zatvara priču i ona je kruna večerašnjeg događaja i spaja sve ono što je bila ideja ove kolekcije- kaže Igor Todorović.

Kako je izgledala revija pogledajte u galeriji:

Igor TodorovićIgor TodorovićIgor TodorovićIgor TodorovićIgor TodorovićIgor TodorovićIgor TodorovićIgor TodorovićFoto: Dragan MujanTatjana VojtehovskiJelena GavrilovićMarija KilibardaSuzana Perić

Pročitaj još:

Spektakularna kolekcija koja je sve oduševila: Revija kao lični pečat Igora Todorovića

Modni saveti Igora Todorovića: Evo šta će biti apsolutni hit ovog leta!

Saveti Igora Todorovića: Odaberite haljinu koja vam savršeno stojiThis post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Iskričav i elegantan pariški šik: “Avenue Foch” nova kolekcija Igora Todorovića

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×