Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Granica se pomerila: Ovo su idealne godine za stupanje u brak

Danas se ta granica pomerila, budući da sada mladi žele da završe fakultete, da nađu posao, skuće se, pa tek onda počinju da razmišljaju o braku.

Parovi Koji odluče da mladi uplove u bračne vode Imaju manje šanse za uspeh u zajedničkom životu. Makar tako danas kažu studije. Istraživanje sociologa Nik Volfingera, koji je mnogo proučavao ovu temu, dokazalo je da se svi oni koji se uzmu u ranim 20im godina, mnog češće razvode. Isti slučaj imaju i Parovi Koji su stali na ludi kamen nakon 45. godine. Iako vlada mišljenje da su tada zreli, svesni sebe i da znaju šta traže, naučna istraživanja su pokazala da kod ovih brakova problemi počinju u prvih pet zajedničkih godina.

Prema istraživanju Volfingera, idealno vreme za brak je od 28. do 32. godine života, smatrajući da oni imaju najmanje šansi da se razvedu.

– Mladi ljudi u ranim dvadesetima su jednostavno nezreli za brak i željni avantura i ne mogu da se nose sa obavezama i kompromisima u braku, a stariji od 45 se često razvode jer su opterećeni neuspesima iz prošlosti i imaju nizak prag tolerancije – objasnio je Nik rezultate ove studije.

Pročitaj još:

Naša voditeljka se nije udala u venčanici, a ono što je obukla poželeće svaka mlada!

Detalj sa jedne svadbe je nasmejao gledaoce: Da li vi mislite da je ovo za aplauz ili osudu?

Ne krećite na svadbu bez koverte: Koliko novca treba dati mladencima?This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Granica se pomerila: Ovo su idealne godine za stupanje u brak

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×