Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Volite sebe bez potrebe za “doradom”: Da li je ženska lepota zauvek zamenjena GMO lepotom?

Čovek je srećan i ispunjen onda kada je zadovoljan sobom. Tek onda kada naučimo da smo idealni onakvi kakvi jesmo i da uživamo u tome, bićemo zaista ispunjeni.

Upravo ovo je i tema novog javnog događaja pod sloganom “Dan za Vas”. Renomirani lajf, helt i biznis kouč i trener za lični razvoj Dragana Jovanović ponovo, po 24. put, okuplja žene svih generacija, a tema o kojoj će govoriti jeste “Lepota je u nama”.

– Prihvatanje sebe umesto stalne potrebe da se “doradimo” je način da prestanemo da hranimo sopstveno nezadovoljstvo. Lepa žena je ona koja se ne upoređuje sa drugima ženama – sa njihovim godinama, lepotom, statusom… Slavite SVOJ život u godinama koje imate, negujte se, budite fit, zdrave i blistajte! Sijajte sebe, svoje iskustvo, svoj stil – živite trenutak u kome ste jer tada živite iz duše. Duša ne stari i uvek se vidi u očima, koje ili sijaju ili su se ugasile. Tu se kriju lepota i mladost –  poručila je Jovanovićeva u susret održavanju “Dana za Vas”.

Njoj će se u panelu pridružiti i poznate žene iz javnog života i sa medijske scene – Marina Kosanović, dugogodišnja medijska ekspertkinja i urednica, Snežana Dakić, tv autorka, novinarka i urednica,  Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina “Lepota i zdravlje” i specijalista medicinske psihologije, Vera Nikolić, glavna urednica tematskih web sajtova Adria Media Group i Danijela Dimitrovska Amidžić, manekenka i suvlasnica agencije Models Inc., a panel će moderirati novinarka i PR menadžerka Saša Simović.

Panel će se održati 24. septembra od 15.30 do 20 sati na splavu PORT by Community. Sve žene koje žele da se pridruže besplatnom “Danu za Vas”, svoje prijave treba što pre da pošalju na na e mail  [email protected], jer je broj mesta ograničen. Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Pročitaj još:

Uspeh je u nama: Proučite čarobnu kutiju alata za uspešan život

Rešite se stresa: Pronađite balans i unutrašnji mir

Izgradnja LIČNOG BRENDA: Šta to u stvari predstavlja?This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Volite sebe bez potrebe za “doradom”: Da li je ženska lepota zauvek zamenjena GMO lepotom?

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×