Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Štavas čeka ovog meseca? Horoskop vam daje odgovore

Ovog meseca očekujte: Popriličan trend novih projekata na poslu, mnoge promene koje će zahtevati prilagođavanje. U ljubavi dolazi do mirnijeg stanja, veze će ući u svoje tokove i sve će biti stabilnije, ali i dosadnije. Ukoliko Ste Slobodni, ovog meseca, a uz malo truda, možete pronaći svoju srodnu dušu.

Astro sugestija meseca: Pokušajte da se ne nervirate ukoliko sam početak meseca ne krene onoliko dobro koliko ste to možda očekivali ili planirali. Svakako će se ubrzo potom situacija razviti na pravi način. Učinite sve da lišite sebe nervoze. Ovaj mesec, osim za realizaciju postojećih projekata, dobar je za strateško planiranje svega onoga što bi u poslovnom smislu moglo da donese profit kasnije, a tu se misli i na sledeću godinu, pa se prepustite planovima. Povedite računa da ne potrošite preko-mere, jer sam kraj meseca možda može da dovede do blagog finansijskog kolapsa.

Ovan

Nikada ne posustajete, pa nećete ni ovaj put kada je posao u pitanju, iako ćete shvatiti da se na poslu dešavaju neke stvari sa kojima se ne slažete. Emotivni patner biće kreator lepih dešavanja u vezi, koja će biti vezana za veće društvo. Ako Ste Slobodni, možete pronaći pravu ljubav. Pripazite se od povreda.

Bik

U poslu stanje neće biti loše, ali i pored toga, vama stalno po nešto neće biti po volji, zbog čega možete probuditi gnev kolega koji će vas izbegavati. Emotivni partner će vam biti jako privržen, pa postoji bojazan da vas to optereti. Slobodni mogu upoznati osobu za ozbiljan odnos. Moguć bol u vratu i leđima.

Blizanci

Vaša sujeta će povremeno dolaziti do izražaja, jer se možete naći na meti kritika većeg broja kolega, a zbog nekog poteza koji ćete nesvesno učiniti. U emotivnim vezama će sve biti sjajno, samo minimalne svađe povremeno mogu kvariti utisak. Ako ste slobodni, neko će silno želeti da vas zavede. Nesanica.

Rak

Iskustvo koje imate u poslu, će vas preporučiti za neku novu poziciju. Premišljanje na tu temu vam neće doneti ništa, pa se hitro odlučite. U emotivnoj vezi će sve „prštati“ od emocija, a partneri će poželeti da sprovedu neki korak više. Ako ste slobodni, neko će se jako zaljubiti u vas. Moguće oscilacije u pritisku.

Lav

Moći ćete da sprovedete dobar učinak na poslu ovog meseca, i kad je u pitanju zarada, samo morate prihvatiti i sugestije proverenih saradnika. Emotivni partner će imati mnogo zamerki na vaše ponašanje, ali ih najverovatnije neće reći. Ako ste slobodni, sledi ulazak u perspektivnu vezu. Moguća je infekcija.

Devica

Insistiraćete na svojim idejama koje želite da plasirate u kolektivu, ali će to biti nemoguće, jer će poslovni trend diktirati dešavanja sam od sebe. Sa emotivnim partnerom ćete imati više lepih trenutaka, jer će komunikacija postati bolja. Ako ste slobodni, očekujte novo instant zaljubljivanje. Moguće lake povrede.

Vaga

Pokušajte da pratite trend koji nameće poslovno okruženje, ali i sam posao, kako biste se najbolje uklopili i postigli što bolje rezultate. U emotivnoj vezi kroz dogovor možete postići mnogo, a možda čak i neki korak više. Ako ste slobodni, prijatelji vas mogu upoznati sa zanimljivom osobom. Uradite analizu krvi.

Škorpija

Rezultati u poslu će biti sasvim solidni, ali nećete biti naročito zadovoljni, jer ćete želeti više od toga. Mogući vanredni dobitak. U emotivnoj vezi biće prisutno solidno slaganje, a strast će se pojačati krajem meseca. Ako ste slobodni, vašu pažnju može okupirati zauzeta osoba. Moguće su stomačne tegobe.

Strelac

Čudna dešavanja na radnom mestu vam mogu održati pažnju i koncentraciju, a odaljiti vas od onog čime zaista trebate da se bavite. Unutar veze neće biti previše problema, iako će se pojačati nerazumevanje kada su bitne teme u pitanju. Ako ste slobodni, sa lakoćom se možete zaljubiti. Posetite stomatologa.

Jarac

Diskretna sugestija nekog od poslovnih partnera spolja, može vas navesti na dobar put u cilju da otkrijete neke poslovne tajne velike važnosti. Emotivni partner će vam zamerati preteranu posvećenost poslu, ali će se i to krajem meseca promeniti. Ako ste slobodni, nekog novog možete upoznati slučajno. Česta nervoza.

Vodolija

Ukoliko se bavite kreativnim poslom, ovog meseca ćete postići vanserijske rezutate. U suprotnom, učinak neće biti loš, ali ne savršen. Emotivna veza će se dosta dobro odvijati, a partner će izneti niz dobrih ideja za zajedničku budućnost. Ako ste slobodni, moguća obnova veze iz bliske prošlosti. Popravite kondiciju.

Ribe

Sa velikom nesigurnošću ćete pristupati poslu i sam proces rada će vas deprimirati, što ne znači da ćete biti neuspešni, ali ćete biti opterećeni. Emotivna veza će biti konstantno u dobrom stanju, ali sa manjkom romantike koju treba podstaći. Ako ste slobodni, moguća početak flerta. Ginekološki problemi kod dama.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Štavas čeka ovog meseca? Horoskop vam daje odgovore

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×