Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Venčanje na tropskim vrućinama: Nekoliko načina kako da izdržite!

Svakako da Nije lako preživeti sopstveno venčanje i ovako i onako, ali situacija je malo teža kada je temperatura blizu četrdesetog podeoka. Nije jednostavno izgledati super ni na plaži po toj temperaturi, a kamoli skakati, igrati i slikati se.

Zato imamo par saveta kako da preživite tropsku temperaturu na svom venčanju. Mada, saveti su primenljivi i ako ste gost.

Alkohol

Normalno je da želite da popijete malo na svom venčanju, ali ne preterujte jer je lako napiti se po jakim vrućinama jer je telu teško da ostane hidrirano. U svakom slučaju, bitno je da pijete mnogo vode.

Dezodorans

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Dezodorans je najbolje da stavite dva puta i da ponesete mali stik u torbici, jer ćete se sigurno oznojiti nakon svog plesa i pića, ali i nervoze.

Haljina

Odlučite se za haljinu od laganijih, prirodnih materijala. Znamo da je to možda očigledan savet, ali nije loše napomenuti i podvući. Mladoženji savetujte da ima košulju od prirodnog materijala, da bi izbegao fleke ispod pazuha.

Detalji

Veoma, veoma je bitno da se odlučite za laganu šminku koju je lako popraviti. Zaboravite tečni puder, biće samo kontraproduktivno. Odlučite se za jak korektor i puder u prahu, ako baš morate da ga stavljate. Taj puder obavezno ponesite, jer ćete sigurno morati da ga popravite više puta u toku dana. Ništa gore od razmazane šminke i oznojenog lica. Bitno je da imate i vodootpornu maskaru, a karmin zamenite sjajem. Što se cipela tiče, očigledno je najbolji izbor da se odlučite za sandale. Ponesite ravne cipele sa sobom!

Frizura

Odlučite se za pletenicu ili punđu. U svakom slučaju, zaboravite puštenu kosu sa litar laka za kosu i teškim loknama ili ne daj bože umetcima.Rezultat toga će verovatno biti mokra kosa i mokro lice.

Zakazivanje

Ako već zakazujete letnje venčanje, nije loše da zaažete matičara oko 4, tako će do slavlja već pasti malo mrak i zahladiće. Takođe, odlična je ideja da pravite svadbu na nekom splavu kraj vode, da bi atmosfera ipak bila što prijatnija i da bi gosti razmišljali o provodu, a ne o vrućinama. Možete i ostaviti lepeze na svakom stolu – gosti će vam biti preuzahvalni.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Venčanje na tropskim vrućinama: Nekoliko načina kako da izdržite!

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×