Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Zasnovano na istinitom događaju: Vodimo vas na film “Moj sastanak na slepo”

Film “Moj sastanak na slepo” donosi toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji još kao tinejdžer postaje gotovo slep. Umesto da posluša sve one koji mu govore da bude realan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna, da radi u luksuznom hotelu.

Ne spominjući nikome svoju slabovidost, dobija mesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Minhenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmašuje sva očekivanja i uspeva da se provuče uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maksa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje pucati po šavovima.

Aska i najmoderniji bioskop u Srbiji Cineplexx Big Fashion vas vode na film “Moj sastanak na slepo” koji je zakazan za četvrtak (29. 06. 2017.) u 22.20 sati. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete vaše podatke (ime, prezime, broj telefona i naznaku da želite ulaznice) na adresu [email protected] i možda baš vi osvojite nagradu. Srećno!This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Zasnovano na istinitom događaju: Vodimo vas na film “Moj sastanak na slepo”

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×