Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Počinje sezona kupanja: Za vikend se otvaraju ovi bazeni

Ukoliko još uvek niste otišli na more ili na put, morate nekako i u gradu da se rashladite!

Zato se ovog vikenda otvaraju uglavnom svi bazeni u Beogradu, a evo i informacija kada:

RC- Tašmajdan

Otvaranje bazena: 17. 6. 2017. godine

U samom srcu grada Beograda, nalazi se jedan od najstarijih bazena na kome ćete se sigurno okrepiti i povratiti energiju. Bazen je olimpijski, ali pored toga postoji i bazen za decu koji je sjajno opremljen. Cena Dnevne Karte je 300 dinara.

Spotski centar Milan Gale Muškatirović

Otvaranje bazena: 16. 6. 2017. godine

Na dorćolskom keju, pored reke, sklonjen od užurbanog grada, nalazi se bazen u sklopu ovog sportskog centra. Veliki olimpijski, manjni za rekreaciju kao za decu. Ukoliko želite malo luđu atmosferu (nekim danima u nedelji se organizuju žurke) i opuštanje onda je ovo pravi izbor za vas. Cena karte je 300 dinara, a ukoliko dolazite nakon 16 časova, onda je 200.

Zvezdara Olimp

Otvaranje bazena 17. 6. 2017. godine

Blizu centra grada, nalazi se ovaj kompleks otvorenih bazena koji čine neplivački bazen, rekreativni bazen, plivački kao i bazen za decu. Cena dnevne karte je 250 dinara.

Zavod za sport i medicinu sporta- Košutnjak

Otvaranje bazena: 17. 6. 2017. godine

Ovde ćete pronaći renoviran olimpijski bazen skriven od gradske vreve i mesto gde ćete moći sasvim da se opustite. Cena dnevne karte je 250 dinara, a ukoliko dođete nakon 15 časova onda je 180 dinara.

SC “Banjica”

Otvaranje bazena: 17. 6. 2017. godine

Centar sadrži zatvoreni olimpijski bazen (2000 mesta za sedenje i 1000 za stajanje), dva otvorena olimpijska bazena i šest teniskih terena. Od pratećih sadržaja u Centru postoje medicinski centar, sauna, hidromasaža, trim sala i teretana.

Centar je predviđen za održavanje sportskih takmičenja na vodi i to vaterpolo, plivanje, sinhrono plivanje, kao i za takmičenja u tenisu. Za rekreaciju i zanimaciju tu je stoni fudbal, bilijar… Sredom je ulaz za đake besplatan. Radno vreme bazena je radnim danima od 10.00 do 19.00. Cena dnevne karta je 250 dinara.This post first appeared on Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica, please read the originial post: here

Share the post

Počinje sezona kupanja: Za vikend se otvaraju ovi bazeni

×

Subscribe to Aska - Kad Portal Postane Najbolja Drugarica

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×